Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Mush Ren-Lamm-Älg BARF - Helfoder Hund

Mush Barf Vaisto® Wild Ren-Lamm-Älg

Allergivänligt råfoder för hund - Mush Barf Vaisto Wild Ren med lamm & älg - Färskfryst spannmålsfritt helfoder från Mush med en blandning av ren, lamm & älg. Komplett & färdig blandning för BARF-utfodring för hunden av i huvudsak finska råvaror. Mush Vaisto Wild är gjort på djur som inte ätit processat foder & passar speciellt bra till hundar med födoämnesallergi mot vanligare proteiner. Hundfoder utan kycklingprotein. Läs mer
Ny Bonuscardkund? Skapa konto här!
Vid köp registreras produkten hos Bonuscard.
89 kr 111,25 kr/kg Rek.pris 89 kr
259 kr 86,33 kr/kg Rek.pris 259 kr
649 kr 101,41 kr/kg Rek.pris 712 kr
Bäst deal
749 kr 83,22 kr/kg (249,67 kr/st) Rek.pris 777 kr
89 kr

Mush Vaisto Wild Ren, Lamm & Älg

Helfoder till Hund Frysta köttbullar

MUSH Vaisto Wild ren-lamm-älg är ett helfoder för BARF-utfodring av hund, helt utan tillsatsämnen och konserveringsämnen. Vaisto wild är ett snällt och milt foder som passar för alla vuxna hundar och är speciellt bra vid olika typer av allargier eller överkänsliga hundar som har problem med magen. WILD gjort på vilt och lamm som inte har ätit processerat foder. Fodret är ett komplett helfoder till hund med 7% ben och 6% lever. Dessa köttbullar innehåller kött, ben och organ från tre olika djurarter vilket ger många fler aminosyror och mineraler. Ettt färskfoder till hund som är 100% NATURLIGT! 

Storlek: 800 gram Köttbullar (ca 25 gram per köttbulle)

Ren - Renköttet kommer från lappland

Lamm - Lammköttet kommer från Finska gårdar

Älg - 

Innehållsförteckning: Ren 48 %(kött, vom,  lunga, ben, lever,brosk), får 28 %(kött,  lunga, lever, ben, brosk), älg 19 % (kött, fett,lunga)  grönsaker, bär och oljor 5 % (broccoli, lingon, kallpressad solrosolja).

Analytiska beståndsdelar per 100 g: 

ENERGI (KJ/KCAL) 

989/236

PROTEIN (G)

16,1

FETT (G)

17,9

KALCIUM

0,9

FOSFOR

0,6

FUKT

60

RÅASKA

3

FIBER

2,8

Servering: Bästa sättet för lång hållbarhet är att tina upp de frysta köttbullarna i en burk med förslutatbart lock i kylen. Annars går de även bra att tina upp produkten i rumstemperatur och server inom loppet av 12h. Produkten får inte tinas upp i mikron. Förvara produkten åtskilt från livsmedel. Förvaras under –18 °C. Produkten håller 18 månader fr.o.m. tillverkningsdagen.

Utfodringstabell: 

Hundens vikt 

Normalaktiv vuxen hund

daglig giva ca 2% av hundens vikt

Kg

köttbullar / dag

Gram / dag

2

2

40

5

4

100

10

8

200

20

16

400

30

24

600

40

32

800

50

40

1000

60

48

1200

Observera!

Vid hemleverans av fryst foder från Zoo.se tillkommer ett frakttillägg på 199 kr som avser en specialanpassad fryslåda med kolsyreis för att dina frysvaror ska komma fram till dig med så bibehållen frystemperatur som möjligt.

Vi kan antingen skicka dina frysvaror med hemleverans eller expressleverans inom Stockholmsområdet. Optimalt fraktalternativ är expressleverans samma dag inom Stockholmsområdet där leveransen sker samma dag som beställningen görs, förutsatt att alla beställda produkter finns i lager den dagen. Hemleverans av frysfoder kommer till din dörr inom 48 timmar från att paketet har skickats från Zoo.se. Fryst foder med hemleverans skickas endast måndag-onsdag för att minska risken att produkten hamnar på transportörens terminal över helgen.

För störst chans att beställningen ska hålla sig fryst bör du beställa minst 10 kg av fryst katt- och hundfoder eller minst 1 kg av fryst reptil- och fiskfoder. För mindre beställningar måste frysvarorna hämtas i butiken Zoo.se i Bromma Blocks, välj då ’Hämta i butik’ som fraktsätt. Vi kan tyvärr inte garantera att frysta produkter håller sig helt genomfrysta annat än vid expressleverans samma dag inom Stockholmsområdet. Foder som fortfarande är fryst i mitten vid leverans kan frysas igen utan att det påverkar kvaliteten.

Vi kan tyvärr inte skicka frysvaror med lantbrevbärare då det innebär längre leveranstid och stor risk att fodret hinner tina innan det kommit fram. Om du lägger en beställning trots att du har lantbrevbärare så ansvarar du för risken att varorna tinar. För att se om du har lantbrevbärare, läs PostNords ’undantagslista för expresspaket’.

När du handlar frysta produkter i zoobutiken i Bromma Blocks kan du köpa till en fryslåda med kolsyreis för 99 kr. Det kan vara bra vid lång resväg hem, varma dagar eller om fodret inte kommer läggas i frysen inom kort tid. Väljer du att hämta dina frysvaror i butiken utan fryslåda och kolsyreis tillkommer självklart inget frakttillägg.

Notera att vi inte kan ta frysfoder i retur.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här