Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Zoo.se Smådjur Klor & Tänder / Djurpersonal

Kloklippning Smådjur

Vi hjälper dig med kloklippningen i zoobutiken. Kloklippning av smådjurs klor & tänder i zoobutiken. På vardagar är det billigare att klippa klor hos oss. Klosax finns! Viktigt! Ta med egen ren frottéhandduk annars finns det att köpa en ny i butiken. Välkomna Läs mer
45 kr
95 kr
45 kr

Kloklippning Smådjur - Djurpersonal

Vi hjälper dig med kloklippningen i zoobutiken. Kloklippning av smådjurs klor & tänder i zoobutiken har vi vardag/helg taxa Lördag- Söndag & Helgdagar ta gärna med egen ren frotté handduk annars finns det att köpa i butiken. Klosax finns!

Kaniners och marsvins klor bör klippas var 6-8:e vecka med en klosax för smådjur. Om man råkar klippa i pulpan är det bra att ha blodstillande pulver tillhands. När ni skaffar kanin eller marsvin från oss på Zoo.se får ni med ett klippkort så att ni kan ta med kaninen eller marsvinet till oss för kloklippning, och vår personal visar er gärna hur man gör.

Dvärghamstrars, guldhamstrars, råttors och gerbilers klor behöver i regel aldrig klippas, men skulle de bli för långa så kan du ta med hamstern till vår butik i Bromma Blocks för kloklippning.

Kaninens, hamsterns, råttans, gerbilens och marsvinets tänder växer hela tiden och därför är det mycket viktigt att förse den med saker att gnaga på. Träbitar, gnagstänger och leksaker av trä hjälper till att undvika tand- & bettproblem samt ger kaninen sysselsättning. Kontrollera tänderna regelbundet.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här