Analytiska Beståndsdelar
KYCKLING: Protein 7,5%, Fettinnehåll 2,4%, Växttråd 1,1%, Råaska 1,3%, Vatten 81,5%, Kalcium 0,19%, Fosfor 0,15%, Natrium 0,07%, Kalium 0,15%, Magnesium 0,02%; per kg: Vitamin A 27.219IE, Vitamin D3 153IE, Vitamin E 106mg, Vitamin C 18,5mg, Beta-karoten 0,22mg. FORELL: Protein 7,9%, Fettinnehåll 2,8%, Växttråd 1,1%, Råaska 1,3%, Vatten 81,0%, Kalcium 0,20%, Fosfor 0,16%, Natrium 0,08%, Kalium 0,16%, Magnesium 0,02%; per kg: Vitamin A 26.043IE, Vitamin D3 318IE, Vitamin E 123mg, Vitamin C 19mg, Beta-karoten 0,22mg. KALKON: Protein 7,4%, Fettinnehåll 3,1%, Växttråd 1,1%, Råaska 1,4%, Vatten 80,5%, Kalcium 0,20%, Fosfor 0,16%, Natrium 0,07%, Kalium 0,16%, Magnesium 0,02%; per kg: Vitamin A 24.245IE, Vitamin D3 156IE, Vitamin E 126mg, Vitamin C 20,0mg, Beta-karoten 0,22mg. LAX: Protein 7,9%, Fettinnehåll 2,8%, Växttråd 1,1%, Råaska 1,3%, Vatten 81,0%, Kalcium 0,20%, Fosfor 0,15%, Natrium 0,08%, Kalium 0,16%; per kg: Vitamin A 26.074IE, Vitamin D3 277IE, Vitamin E 123mg, Vitamin C 19mg, Beta-karoten 0,22mg.