Matskålar & Vattenskålar

Kattmatskålar och vattenskålar för katter. Snygga, smarta och praktiska skålar till din katt i keramik, melanin och rostfritt. 

Kattmatskålarna i melamin och rostfri stål är funktionella och lättdiskade alternativ men framförallt riktigt snygga! Matplatsen är ofta helig mark för en katt och med rätt utrustning blir ätandet både behändigt och bekvämt. Vi har flera olika typer av kattskålar för kattens mat och vatten. Allt ifrån exklusiva och lyxiga skålar till slagtåliga och mer praktiska matskålar. Plast, keramik, rostfria, extra tunga, halkfria och spillfria för att passa just din katt. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar kattillbehör direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. För rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

Eftersom katten inte tycker om att slå i sina känsliga morrhår bör man helst välja en lägre och bredare skål. Till vatten bör man välja en skål av keramik eller metall eftersom stillastående vatten kan ta smak av plast.

Till katten som är duktig på att välta sin mat- eller vattenskål kan en skål i keramik vara ett bra alternativ. Keramiska skålar har lite mer tyngd och är ofta utformade med bredare botten och lägre kanter, vilket gör det svårare för katten att välta skålen. Keramikskålar tål dessutom att rengöras i diskmaskin vilket gör det lätt lätta att hålla matplatsen fräscht. Vi erbjuder kattskålar i keramik från Trixie, Rogz, Nobby, Mason Cash, Petrageous Designs och Karlie.

Ett simpelt och billigt men oerhört funktionellt matskålsalternativ är rostfria kattmatskålar. Väldigt lätta att hålla rena och finns med antihalkbotten som betyder att skålen inte glider runt lika lätt på golvet. Skålar i rostfritt stål finns också med extra vikt vilket gör skålen tung i botten och svårare att välta. Ett trevligt inslag till inredningen är färgglada kombinationsskålar med ett yttre skal i melaminplast och en urtagbar rostfri kattskål. Hos oss hittar du metallskålar och kombinationsskålar från Nobby, Hunter och Rogz.

Varför inte servera kattens foder uppe i klösträdet med en matplats från Kattens No1? Det är en särskilt god idé om du även har hund i hemmet. För kullar med kattungar har vi matbarer i metall från Dogman.

Visar 131 produkter på 5 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida