Lektunnlar & Prasselpåsar

Lektunnlar och prasselpåsar för katter. Sovpåsar för katter, en prasslande kattunnel är en rolig plats att utforska och leka på för din katt.  

Kattunnlar, prasseltunnlar eller sovpåsar är ett mysigt ställe där katten kan gömma sig eller ta en tupplur! Tunnlarna finns i olika längder, och har öppningar som katterna kan lurpassa genom och fiska efter leksaker i.

Prasselsäcken är också ett roligt gömställe. Prova att lägga en vibrerande kattleksak i säcken och se på medan din katt fiskar efter den och hoppar på påsen. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för katt direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. För rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740. 

Kattunnlar, prasslande påsar och lektunnlar är en väldigt rolig aktivering för dina katter, speciellt om man leker tillsammans med katten och till exempel en vippa, eller om du har flera katter som tycker om att jaga varandra. Kattungar brukar vara extra förtjusta i att busa runt i och kring en prasslig lektunnel. Kattunnlar är en perfekt kombination för katter, en rolig tunnel att utforska och leka i, och ett mysigt ställe där man kan gömma sig eller ta en tupplur!

Nobby Cat Tunnel Stripes Crackles & Rustles, Cat Tunnel Sideway Elements Crackles och Cat Tunnel Rainbow Crackles with 3-ways randiga kattunnlar med prassel. Nobby Cat Tunnel Rainbow Crackles with Toy och Cat Tunnel Rainbow Crackles with Toy prasseltunnel med plyschleksak. Roliga lektunnlar i nylon med prassel för katter och kattungar. Kattleksaker som passar perfekt till kattens aktivering och kurragömmalekar. Extra rolig aktivitet för kattungen och till kattagility.

Gibbon Prasselsäck är perfekt till katter (och småhundar) som tycker om att krypa in under täcken. Öppningen är förstärkt med en ring så att katten enkelt kan krypa in i påsen. Givetvis kan katten även sova på påsen. Tycker din katt om att lägga sig på tidningar och annat som prasslar? Då kommer den här prasselsäcken bli en succé. Många katter tycker dessutom att det är kul att leka med påsen, speciellt om man är två som kan leka gömme med varandra.

Trixie Leika Cuddly Bag Plush sovpåse i plysch som krypin och sovplats till hundar och katter. Bekväm sovsäck, säng och liggunderlag som en skyddande grotta eller koja.

Party Pets P.P Furniture supermysig bädd som passar utmärkt till katter och mindre hundar. Mjukt teddyfoder som katten kommer älska att sova och lata sig i.

Visar 11 produkter på 1 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida