Tuggleksaker

Dental och tuggleksaker för katt. För kattungen är en dentalleksak en god investering eftersom det kliar gott när katten tappar mjölktänderna.

Även vuxna och äldre katter uppskattar dessa tuggleksaker. Ytan på de mjuka kattleksakerna är hållbar men borstar ändå milt bort plack när katten biter i den. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för katt direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. För rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740. 

GiGwi Cat Toy Johnny Stick Toy Catnip Feathers kattleksak i unik kombination mellan stark nordamerikansk pressad kattmynta och naturliga fjädrar till katten och kattungen. Bitleksak speciellt anpassad för katter och kattungar.

Petstages Fresh Breath Mint Stick härlig tuggleksak att att bita i och som ger bättre andedräkt. Tuggvänligt material som är snällt mot din katts tandkött och tänder. Fuzzy Floss kattens egen tandtråd. Tandrengörande kattleksak formad som en söt spindel som är rolig att tugga på och kasta runt. Tuggleksaken passar utmärkt som tandrengörong till alla katter och kattungar som ömsar tänder samt äldre katter med irriterat tandkött. Dental Health Chews oemotståndligt skön att bita i. Tuggvänlig bitring fylld med kattmynta, prassel och kattmyntestjälkar. Kattens tänder blir rengjorda av ringens fyllning när tänderna tränger igenom yttertyget. Dental Plaque Away Pretzel hjälper till att hålla tänderna friska. Ett tuggvänligt material som är snällt mot tandköttet och tänderna. Spool with String klassisk trådrulle i bitvänligt material. Catnip Chew Mice tygmöss fyllda med kattmynta vars design hjälper till att hålla kattens tänder rena. Nätöverdraget på tygmössen rensar tänderna när katten biter i musen. Kitty Chew Wheel prisbelönt tuggvänlig kattleksak från Petstages är perfekt för katter som älskar att tugga. Tugghjulet är skönt för kattens tänder samtidigt som mönstrade ytan masserar kattens tandkött. Petstages kitty chew wheel är en rolig och aktiverande kattleksak.

Visar 13 produkter på 1 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida