Kattleksaker & Vippor

Kattleksaker och vippor för vuxna katter och små kattungar. Här finner du leksaker till katten med och utan kattmynta, kattvippor, kattspön, möss i olika former å färger, batteridrivna kattleksaker, prasseltunnlar och laserpekare! 

Aktivera katten med kattleksaker som stimulerar katten att röra på sig, en rolig vippa eller interaktiva kattleksaker som rör sig. Härliga aktiverande kattleksaker och vippor inspirerar katterna till lek! Ge katten utlopp för sina naturliga jaktbehov genom att servera fodret eller godiset i en aktiveringsleksak eller matbar som de får jobba med för att komma åt maten. Med hjälp av Yeowwws organiska kattmynta är det enkelt och billigt att förnya leksakerna eller att göra egna hemmagjorda kattleksaker till katterna

Vi har massor av klassiska möss tillverkade i konstpäls, filt och andra roliga material, och i regel innehåller de härlig kattmynta. Bollar med fjädersvans finns i både mjuka och hårda varianter, och även av sisal. Vi har ett stort utbud av mjuka kattleksaker av hög kvalitet som aktiverar din katt. För kattungen är en dentalleksak en god investering eftersom det kliar gott när katten tappar mjölktänderna. Tunnlarna finns i olika längder, och har öppningar som katterna kan lurpassa genom och fiska efter leksaker i. En jakt efter en rolig kattvippa lockar de flesta katter att leka och motionera samtidigt. Boxa och kicka på tåliga klösleksaker för att göra av med överskottsenergi. Oemotståndliga och förhållandevis hållbara leksaker fyllda med kvalitativ kattmynta. 

Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för katt direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. För rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

Aktiveringsleksaker är kattleksaker som låter katten klura och jobba lite extra för maten eller kattgodiset! Katten måste fiska fram fodret ur skålen, vilket är extra bra för inomhuskatter och överviktiga eller steriliserade katter, eftersom det förhindrar hetsätning och ger ett bättre välmående.

Du vet garanterat vilken sorts möss din katt föredrar, och här hittar du något för varje katt. Kattleksaker som håller din katts intresse för lek. 

Vi har massor av roliga kattbollar att välja mellan. Tysta leksaksbollar passar på natten och till katten som gillar vilda lekar finns pälsbollar med äkta kaninpäls. Varför låta hundar ha allt det roliga?

Kong är kända över hela världen för att göra hållbara, slitstarka och stimulerande hundleksaker och kattleksaker. Yeowww! är världskända för att tillverka några av de absolut bästa kattmyntaleksakerna du kan få tag på.

Ytan på mjuka kattleksakerna är hållbara men borstar ändå milt bort plack när katten biter i den. Härliga tuggleksaker att att bita i och som ger bättre andedräkt. Tuggvänligt material som är snällt mot din katts tandkött och tänder.

Prova att lägga en vibrerande kattleksak i säcken och se på medan din katt fiskar efter den och hoppar på påsen. Kattunnlar, prasslande påsar och lektunnlar är väldigt rolig aktivering för dina katter, speciellt om man leker tillsammans med katten och till exempel en vippa, eller om du har flera katter som tycker om att jaga varandra.

Kattspön och kattvippor är fantastisk roliga kattleksaker. Vi har kattvippor och kattspö i många olika varianter till katten. Trollbind din katt med en kattvippa som lockar till nyttig, interaktiv lek vilket aktiverar din katt och stimulerar kattens naturliga jaktinstinkt.

Flesta av kattleksakerna i sortimentet har kattmynta i, men några märken har riktigt vass mynta och leksaker som är fyllningsbara med den medföljande kattmyntan. När kattmyntan efter ett tag tappat doften är det bara att byta ut den i leksaken, så blir den som ny igen.

Härliga kattleksaker som inspirerar katterna till lek! Aktiveringsleksaker som katten kan klösa på och brottas med.

Visar 178 produkter på 6 sidor
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida

Kattleksaker & Vippor

Leksaker för katter och kattungar!

Här finner du ett stort utbud av stimulerande kattleksaker leksaker med och utan kattmynta, kattvippor, kattspön, möss i olika former och färger, batteridrivna kattlesaker, prasseltunnlar, laserpekare, fjädervippa katt, kattspö, katt tillbehör, kattleksak mus, roliga kattleksaker, kattmynta leksak, kattspö, kattvippa, kattleksaker som rör sig, bästa kattleksaken, kattleksak mus, kattleksaker, kattspö bird, hemmagjorda kattleksaker, radiostyrda kattleksaker, radiostyrd kattleksak, kattunnel, laserpekare katt, katt tillbehör klätterställning, kattprylar till hemmet, köpa katt, kattleksaker aktivering, kattleksak dörrkarm, kattleksaker laser, kattleksak fjäril, robotmus, katt senses, kattleksak, kattleksaker med kattmynta, kattleksaker fri frakt, kattleksaker laser, kattleksak mus, radiostyrd kattleksak här finns allt ifrån exklusiva laserpekare, stora kattleksaker, ekologiskt, miljövänligt! även köpa kattleksaker billigt i storpack!