Tuggsnacks för Katter

Kattgodis - Tuggpinnar och naturligt tuggsnacks för katter med större tuggbehov. 

Här hittar du tuggpinnar och naturliga tuggsnacks för katter med större tuggbehov.

Katten som älskar kattmynta kan du skämma bort med exempelvis kattmyntatugg, aktiveringsboll av pilträ eller hårdpressade kattmyntabollar. Tuggpinnar av Matabiträ framkallar ungefär samma reaktioner hos katter som kattmynta och är dessutom effektiva som hjälpmedel när det kommer till att hålla efter och rengöra kattens tänder. 

Olika typer av köttinlindade råhudspinnar är egentligen tuggsnacks för hundar men passar även som lite tuffare och hårdare tuggpinnar för katter. Råhudstugg för hund och katt finns bland annat inlindat med torkat kycklingkött, lammkött och ankkött. 

Naturligt tuggsnacks är ofta populärt och omtyckt av katter. Torkade lammsticks, lammöron med päls, kaninöron utan päls, nötvom och egentligen det mesta naturtugg för hund funkar även för katten och ger en allergivänlig tuggupplevelse eftersom naturtugg bara innehåller en proteinkälla. Naturliga tugg har också härligt tuggmotstånd och lite seghet kombinerat med spännande doft och smak. 

Mjuka tuggsticks passar perfekt till alla åldrar. Omsorgsfullt torkade godbitar som belöning, mellanmål eller fredagsmys till katter. Äldre katter och katter som har svårt att tugga vill såklart också ha godsaker och kan föredra mjukt tugg framför mer svårtuggade gottigheter. Går alldeles utmärkt att bryta av till mindre belöningsbitar till katten. 

Visar 29 produkter på 1 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida