Kattgodis & Kattgräs

Vilken är din katts favoritgodis? Gillar din katt kanske hårda godisbitar, mjuka strips, paté eller tuggpinnar? Vissa katter är riktiga finsmakare, vi har kattgodis och kattsticks i många olika smaker och former för att passa till alla katter.

Vilket kattgodis är bäst?

Belöna katten med härligt och lyxigt kattgodis. Om du tycker om att skämma bort din katt finns det även nyttigt godis för katter. Katter är ofta riktiga finsmakare. I vårt sortiment hittar du kattgodis i många olika smaker och former. Kanske har din katt någon särskild favorit?

Frasigt kattgodis som förebygger hårbollar och gynnar en god matsmältning. Smarriga godisbitar med en läcker, mjuk fyllning av multivitaminpasta. Smakliga, knapriga godbitar fyllda med kattmyntapasta som innehåller vitaminer och mineraler.

Belöningsgodis som är knapriga på utsidan men krämiga på insidan, kattsticks, frystorkat, kuddar och läckra semitorkade kattgodis. Flytande kattgodis som passar utmärkt för att toppa maten med vid dålig aptit eller för att gömma medicin med samt som belöning vid träning, kloklippning eller pälsvård. 

Nyttigt kattgodis

I vårt sortiment har vi även naturgodis tillverkat av en eller två ingredienser. Naturligt kattgodis ger ofta en hög smaklighet och en proteinkälla, som gör det lättare att hitta rätt godis även till den kräsna katten. Här finns allergivänligt kattgodis och spannmålsfritt kattgodis för allergiska katter och kattungar. Passande godis vid allergi på katt.

Kattgodis för allergiska katter

Vid foderallergi hos katt finns allergivänliga tugg och naturgodis till katten med endast en proteinkälla. Om katten är känslig är det bra att välja ett kattgodis med så få ingredienser som möjligt. Vi har gott om olika sorters smaker med kvalitet till bra pris i våra butiker, online på nätet och inne på Zoo.se veterinärklinik.

Naturligt kattgodis

Naturligt kattgodis är ofta ekologiska och helt fria från konserveringsmedel. Några populära godissorter är bland annat Acana kattgodis och Orijen kattgodis. Här finns även svensktillverkat torkat kattgodis och snacks. Det finns kattsticks och mjuka strips med hög kötthalt samt tuggpinnar för katter som även är bra för tänderna.

Flytande kattgodis

Förutom traditionellt kattgodis har vi även flytande kattgodis samt olika pastor. Flytande kattgodis är en utmärkt topping på torrfodret för riktigt kräsna katter. Både flytande kattgodis och olika pastor kan användas som aktivering, tex på en slickmatta från LickiMat. När katten slickar har slickandet en lugnande effekt på katten. Kattgodis på tub är också perfekt vid kloklippning för att distrahera katten. Godis på tub finns i många olika smaker. Kanske lax, kyckling eller lamm älskas av din katt.

Kattgodis och kattmalt mot hårbollar

Om din katt har problem med hårbollar och sura uppstötningar så finns det kattmalt på tub. Kattmalten kan antingen serveras som ett belöningsgodis eller som topping på maten. Kattmalt innehåller mycket fibrer som hjälper håret att passera genom magen.

Dentalgodis som är bra för kattens tänder

Dentalgodis och tandgodis för katter så du kan kombinera nytta med nöje genom att ge din katt en sockerfri godbit som hjälper till att hålla tänderna rena och ger katten en fräsch andedräkt. Viktigt att katten gör ett besök till eran veterinär eller välkommen till Zoo.se veterinärklinik om katten luktar illa i munnen.

Kattgräs som är bra för matsmältningen

Förutom traditionellt kattgodis är även kattgräs ett bra komplement till kattens dagliga utfodring. Att servera färskt kattgräs är speciellt viktigt om du har en innekatt, eftersom dessa inte har fri tillgång till gräs i naturen. Även för utekatter kan det vara bra att serveras kattgräs under höst och vinter då tillgången på naturligt gräs är begränsad.

Katter behöver friskt, grönt kattgräs för matsmältningen. Fibrerna i gräset hjälper pälsen som katten får i sig att passera ut den naturliga vägen. Många katter tycker dessutom att det är roligt och gott att tugga på gräs, och skulle annars ha gett sig på hemmets krukväxter. Vi har både färskt kattgräs & frön till kattgräs som du kan odla hemma själv. Antingen på ett fat eller i en praktisk groddlåda. Tillsätt bara vatten och kattgräset börjar växa inom några dagar och är mycket snabbväxande.

Kattmynta

Förutom kattgräs brukar katter också vara förtjust i kattmynta. Hos oss kan du köpa färsk kattmynta, torkad kattmynta eller leksaker fyllda med äkta, amerikansk kattmynta. Kattmyntan har en uppiggande effekt på katten.

Kattstrips, godispinnar och sticks

I vårt sortiment av kattstrips, godispinnar och sticks har vi noga valt ut några av de mest populära godispinnarna. Mjuka och saftiga delikatesspinnar med olika smaker. Perfekt som lyxigt mellanmål eller belöning för din katt.

Alla katter förtjänar att bli bortskämda med tuggsnacks eller en liten tuggpinne nu och då! Många sorter av kattgodis har en hög halt av kött samt taurin och viktiga vitaminer tillsatta. Ett populärt kattgodis i form av tuggpinnar, kan brytas av i mindre bitar eller ges som hel pinne. Detta är ett godis som de flesta kräsna katter brukar älska! 

Tuggpinnar för katter med större tuggbehov

Tuggpinnar och naturligt tuggsnacks för katter med större tuggbehov. Här hittar du naturligt tuggsnack så som torkade kycklinghjärtan, kycklinghalsar samt tuggpinnar av oxhud inlindade i kycklingfilé för hundar som även passar som lite tuffare och hårdare tuggpinnar för katter. Omsorgsfullt torkade godbitar som belöning, mellanmål eller fredagsmys till katter. 

Visar 152 produkter på 5 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida