Katt

Stockholms största kattaffär online för katt. Kattbutik med kattsaker, foder och alla tillbehör för katter och kattungar. Djuraffären för alla djur, nya kattägare som vill besöka oss eller handla enkelt på nätet med snabba leveranser hem. Ta gärna med katten, besök butiken eller kliniken som ligger vid Bromma flygplats. Öppet alla dagar året runt. Välkomna!

Djuraffären med alla tillbehör för katt, kattungar med onlineförsäljning  Välkommen till Zoo.se som är en av Sveriges största kattbutiker vid Bromma Flygplats 15 min med bil från Stockholms Centrum.

Onlinebutiken på Zoo.se har hemkörning i Stockholm samma dag av kattmaten, kattsanden, kattströ och alla katt tillbehör för kattungen gäller alla vardagskvällar i hela Storstockholm.

Zoobutiken i Bromma skickar allt även fryst kattmat direkt hem till dörren i hela Sverige.

Vi erbjuder en rolig kattaffär med allt du kan tänkas behöva till katt eller nya kattunge. Zoo.se har alltid det senaste nyheterna till ditt husdjur för ett bra pris.

Vi har givetvis marknadens bästa kattfoder till de bästa butikspriserna! Tips på inköpslista för nya kattägare och kattungeköpare från Zoo.se. 

Självständiga, påhittiga och kärleksfulla - katterna har många underbara sidor som gör dem till härliga husdjur. Vi har allt du behöver för att göra ert liv tillsammans så bra som möjligt, från roliga kattleksaker och sköna klösmöbler, till praktiska ting kring t.ex. pälsvård och toalettbestyr. Och givetvis marknadens bästa kattfoder!

Alla katter har olika behov, och att hitta rätt sorts foder är inte alltid lätt. Vi har valt ut vad vi anser är marknadens bästa märken, med kattmat utvecklad för olika livsstadier, aktivitetsnivåer och raser. Kattens matplats är inte sällan flera olika platser i hemmet. Vattenskålar och vattenfontäner får därför gärna vara utställda som oaser för katten.

Ska du ut och resa med katten, så behöver du en både säker och mysig transportbur eller transportväska. Tänk på att katten blir tryggare under resan om den inte kan se allt som rör sig runt omkring.

Vissa katter är riktiga finsmakare, och andra blir glada för minsta lilla torkade fisk. Vi har kattgodis i många olika smaker och former. Inom din katt bor en tiger, vad lockar fram den bäst? Fjädrar, möss eller kanske något med kattmynta i? Vi har massor att välja på.

I klösandet ligger ett viktigt behov som ger katten en känsla av välbehag. Samtidigt är det också ett sätt att markera revir. Du bör erbjuda katten fler olika platser att klösa på, och dessa kan med fördel placeras på platser som katten ofta går förbi. 

Ibland gör katten som den själv vill, och då kan man behöva hjälp av bra produkter för att träna fram det önskade beteendet. 

Ska katten ut på äventyr? Med en bra kattlucka, eller en dörrklocka som känner av när din katt vill in, slipper du agera dörrvakt. Vi har även balkongnät som skyddar din katt från fallolyckor.

Katten spenderar större delen av dygnet vilandes eller sovandes, så det är inte konstigt att de ofta har flera sovplatser. Vi har mjuka bäddar och mysiga igloos, sovsäckar och tittut för alla katter från märken som Trixie, Nobby och Meldgaard. 

Vi har allt du behöver för kattens päls och klor, oavsett om du ska ställa ut en champion eller "bara" borsta bort fällpäls på huskatten. Vi har allt för hemapoteket för kattägaren, tillbehören en uppfödare inte vill vara utan och kosttillskott för kattens olika behov.

Med rätt kattlåda och en bra kattsand blir toalettbestyren enkla och luktfria. Vi har mycket att välja på och tillbehören du inte vill vara utan. Man ska inte behöva acceptera något annat än en luktfri kattlåda.

Att ha halsband på sin utekatt har två viktiga funktioner; att hjälpa andra att se var katten bor, och att se till att katten syns i mörkret.

En god bok kan ge många idéer och hjälpa oss att bättre förstå våra husdjur.

Välkommen till vår butik i Bromma

Ett brett utbud och kunnig personal.

Hitta till oss

Zoo.se - Allt till dina katter!

Djuraffär online, butik med veterinärklinik i Stockholm!

Zooaffär Online- & välsorterad stor kattbutik i Stockholm! Zoo.se har öppet alla dagar året om! Zoobutiken & kattaffären i Bromma Blocks med serviceinriktad utbildad kattpersonal, prisbelönad kattmat, bra kattsand, stora klösträd & roliga kattsaker till mycket bra priser. I kattbutiken finns veterinärklinik, veterinärfoder för katt, samt online för alla som älskar katter & vill handla foder, sand, tunga klösmöbler & kattsakerna enkelt hemifrån. Zoo.se onlinebutik levererar snabbt kattmat, kattsand & alla tillbehör till katt direkt hem till dörren i hela Sverige.

Tips på inköpslista för nya kattägare & kattungeköpare från Zoo.se. Vi har kattfoder som Acana, Brit CarniLove, Eukanuba, Hills & Royal Canins foder & givetvis vinnaren i Bäst i test Orijen kattmat till de lägsta butikspriserna! Djuraffär med välsorterad stor kattavdelning i Stockholm, veterinärklinik med veterinärfoder för katt, med en kattbutik online för alla som älskar katter & vill handla hemifrån. Välkommen till en härlig kattaffär med utbildad kattpersonal.

Zoo.se onlinebutik levererar snabbt kattfoder, kattmat, kattsand & alla tillbehör till bra priser direkt hem till dörren i hela Sverige. Djuraffären med allt för alla djur & onlineförsäljning, Zoo.se bygger just nu ännu större butik & veterinärklinik för katter, hundar & smådjur. Zoo.se`s onlinebutik, passar kattägare som vill handla enkelt på nätet med snabba leveranser hem. Välkommen in med katten, besök butiken, onlinebutiken eller kliniken. Zoo.se är en av Sveriges största kattbutiker vid Bromma Flygplats 15 min med bil från Stockholms Centrum. Zoo.se har hemkörning i Stockholm samma dag av kattmaten, kattsanden, kattströ & alla katt tillbehör för kattungen gäller alla vardagskvällar i hela Storstockholm.

Zoobutiken i Bromma skickar allt även fryst kattmat direkt hem till dörren i hela Sverige. Vi erbjuder en rolig kattaffär med allt du kan tänkas behöva till katt eller nya kattunge. Zoo.se har alltid det senaste nyheterna till ditt husdjur för ett bra pris. Vi har givetvis marknadens bästa kattfoder till de bästa butikspriserna! Självständiga, påhittiga och kärleksfulla - katterna har många underbara sidor som gör dem till härliga husdjur. Vi har allt du behöver för att göra ert liv tillsammans så bra som möjligt, från roliga kattleksaker och sköna klösmöbler, till praktiska ting kring t.ex. pälsvård och toalettbestyr. Och givetvis marknadens bästa kattfoder!

Populära varumärken för din katt

Boka tid

Hos vår veterinärklinik

Boka tid

Frysfoder

Fryst Färskfoder & BARF

Ta mig hit

Everclean

Kattsand

Se vårt utbud

Veterinärfoder

För katt

Köp här

@Zoopunktse på Instagram

Kontakta oss

Vi svarar gärna på dina frågor. Kontakta oss på det sätt som passar dig bäst. Vi har även många tips och råd för dig.