Katt

Stockholms största kattaffär online för katter. Kattbutik med kattsaker, foder och alla tillbehör till katter och kattungar. Djuraffären för alla djur, nya kattägare som vill besöka eller handla enkelt på nätet med snabba leveranser hem. Ta gärna med katten, besök butiken eller kliniken som ligger vid Bromma flygplats och Sickla Köpkvarter. Öppet alla dagar året runt. Välkomna!

Djuraffären med alla tillbehör till katter, kattungar med online försäljning. Välkommen till Zoo.se som är en av Sveriges största kattbutiker vid Bromma Flygplats 15 min med bil från Stockholms Centrum.

Onlinebutiken på Zoo.se har hemkörning i Stockholm samma dag av kattmaten, kattsanden, kattströ och alla kattillbehör till kattungen gäller alla vardagskvällar i hela Storstockholm.

Zoobutiken i Bromma skickar allt även fryst kattmat direkt hem till dörren i hela Sverige.

Vi erbjuder en rolig kattaffär med allt du kan behöva till katt eller ny kattunge. Zoo.se har alltid det senaste nyheterna till ditt husdjur till en bra pris.

Vi har givetvis marknadens bästa kattfoder till de bästa butikspriserna! Tips på inköpslista för nya kattägare och kattungeköpare från Zoo.se. 

Självständiga, påhittiga och kärleksfulla - katterna har många underbara sidor som gör dem till härliga husdjur. Vi har allt du behöver för att göra ert liv tillsammans så bra som möjligt, från roliga kattleksaker och sköna klösmöbler, till praktiska ting kring t.ex. pälsvård och toalettbestyr. Och givetvis marknadens bästa kattfoder!


Alla katter har olika behov, och att hitta rätt sorts foder är inte alltid lätt. Vi har valt ut de märken vi tycker är bäst på marknaden, med foder som passar olika typer av livsstil, aktivitetsnivå och ras.  Kattens matplats är inte sällan flera olika platser i hemmet. Vattenskålar och vattenfontäner kan därför bli en bra trygghetszon för katten.  

Alla katter har olika behov, och att hitta rätt sorts foder är inte alltid lätt. Vi har valt ut vad vi anser är marknadens bästa märken, med kattmat utvecklad för olika livsstadier, aktivitetsnivåer och raser. Kattens matplats är inte sällan flera olika platser i hemmet. Vattenskålar och vattenfontäner får därför gärna vara utställda som oaser för katten.

Ska du ut och resa med katten, så behöver du en både säker och mysig transportbur eller transportväska. Tänk på att katten blir tryggare under resan om den inte kan se allt som rör sig runt omkring.

Vissa katter är riktiga finsmakare, och andra blir glada för minsta lilla torkade fisk. Vi har kattgodis i många olika smaker och former. Inom din katt bor en tiger, vad lockar fram den bäst? Fjädrar, möss eller kanske något med kattmynta i? Vi har massor att välja på.

I klösandet ligger ett viktigt behov som ger katten en känsla av välbehag. Samtidigt är det också ett sätt att markera revir. Du bör erbjuda katten fler olika platser att klösa på, och dessa kan med fördel placeras på platser som katten ofta går förbi. 

Ibland gör katten som den själv vill, och då kan man behöva hjälp av bra produkter för att träna fram det önskade beteendet. 

Ska katten ut på äventyr? Med en bra kattlucka, eller en dörrklocka som känner av när din katt vill in, slipper du agera dörrvakt. Vi har även balkongnät som skyddar din katt från fallolyckor.

Katten spenderar större delen av dygnet vilandes eller sovandes, så det är inte konstigt att de ofta har flera sovplatser. Vi har mjuka bäddar och mysiga igloos, sovsäckar och tittut för alla katter från märken som Trixie, Nobby och Meldgaard. 

Vi har allt du behöver för kattens päls och klor, oavsett om du ska ställa ut en champion eller "bara" borsta bort fällpäls på huskatten. Vi har allt för hemapoteket för kattägaren, tillbehören en uppfödare inte vill vara utan och kosttillskott för kattens olika behov.

Med rätt kattlåda och en bra kattsand blir toalettbestyren enkla och luktfria. Vi har mycket att välja på och tillbehören du inte vill vara utan. Man ska inte behöva acceptera något annat än en luktfri kattlåda.

Att ha halsband på sin utekatt har två viktiga funktioner; att hjälpa andra att se var katten bor, och att se till att katten syns i mörkret.

En god bok kan ge många idéer och hjälpa oss att bättre förstå våra husdjur.

Ever Clean

Kattsand

Se vårt utbud

Veterinärfoder

För katt

Köp här

Boka tid

Hos vår veterinärklinik

Boka tid

Frysfoder

Fryst Färskfoder & BARF

Ta mig hit

Populära varumärken för din katt

ZOO.se - Allt för din katt!

Djuraffär online, butiker och veterinärkliniker

Djuraffär online & välsorterade stora kattbutiker i Stockholm, Västerås, Umeå, Piteå, Haparanda och Örnsköldsvik! ZOO.se har öppet alla dagar året om. Våra butiker har serviceinriktad utbildad kattpersonal, prisbelönt kattmat, bra kattsand, stora klösträd & roliga kattsaker till mycket bra priser. I kattbutikerna finns veterinärklinik, veterinärfoder för katt samt en ehandel med Sveriges största kattsortiment för alla som älskar katter. I vår onlinebutik kan du handla kattfoder, kattsand, tunga klösmöbler & kattsaker enkelt hemifrån. Självklart med snabb leverans hem till din dörr och fri frakt på köp över 500 kr.

Tips på inköpslista för nya kattägare & kattungeköpare från Zoo.se. Vi har kattfoder som Acana, CarniLove, Eukanuba, Hills & Royal Canins foder & givetvis vinnaren i Bäst i test Orijen kattmat till de lägsta butikspriserna! Djuraffärer med välsorterade stora kattavdelningar och veterinärkliniker med veterinärfoder för katt. Välkommen till en härlig kattaffär med utbildad kattpersonal.

ZOO.se onlinebutik levererar kattfoder, kattmat, kattsand & alla tänkbara tillbehör till bra priser direkt hem till dörren i hela Sverige. Besök butiken, onlinebutiken eller veterinärkliniken. ZOO.se är en av Sveriges största kattbutiker. Med stor expertis och en passion för katters välmående hjälper vi dig att ge din pälskling det alra bästa. Självklart är katten välkommen in i våra butiker!

Vi skickar även fryst kattmat direkt hem till dörren i hela Sverige. Vi erbjuder en rolig kattaffär med allt du kan tänkas behöva till din katt eller nya kattunge. ZOO.se har alltid det senaste nyheterna för husdjur till ett bra pris. Vi har givetvis marknadens bästa kattfoder till de bästa butikspriserna! Självständiga, påhittiga och kärleksfulla - katter har många underbara sidor som gör dem till härliga husdjur. Vi har allt du behöver för att göra ert liv tillsammans så bra som möjligt, från roliga kattleksaker och sköna klösmöbler, till praktiska ting kring t.ex. pälsvård och toalettbestyr.

@zoo.se på Instagram

Boka tid

Hos vår veterinärklinik

Boka tid

Frysfoder

Fryst Färskfoder & BARF

Ta mig hit

Ever Clean

Kattsand

Se vårt utbud

Veterinärfoder

För katt

Köp här
Visar 3277 produkter på 103 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida

Katt

Zoo.se - Allt till dina katter!

Djuraffär online, butik med veterinärklinik i Stockholm!

Zooaffär Online- & välsorterad stor kattbutik i Stockholm! Zoo.se har öppet alla dagar året om! Zoobutiken & Kattaffären i Bromma Blocks med serviceinriktad utbildad kattpersonal, prisbelönad kattmat, bra kattsand, stora klösträd och roliga kattsaker till mycket bra priser. Jag kattbutiken finns veterinärklinik, kattveterinär, and online for anyone who loves cats and wild handcuffs, sand, heavy wicker furniture and cat cakes, easy from home. Zoo.se onlinebutik levererar snabbt kattmat, katt och alla tillbehör till katt direkt till dörren i hela Sverige. 

Vi har kattfoder som Acana, Brit CarniLove, Eukanuba, Hills & Royal Canin foder och givetvis vinnaren i bästa testen Orijen kattmat till de lägsta butikspriserna! Djuraffär med välsorterad stor kattdel i Stockholm, veterinärklinik med kattdjur, med en kattbutik online för alla som älskar katter och vill handla hemifrån. Välkommen till en härlig kattaffär med utbildad kattpersonal. 

Zoo.se onlinebutik levererar snabbt kattfoder, kattmat, kattand och alla tillbehör till bra priser direkt hem till dörren i hela Sverige. Djuraffären med allt för alla djur och online försäljning, Zoo.se just builds even bigger store and veterinary clinic for cats, dogs and small animals. Zoo.se`s onlinebutik, passar kattägare som vill handla enkelt på nätet med snabba leveranser hem. Välkommen in med katten, besök butiken, onlinebutiken eller kliniken. Zoo.se är en av Sveriges största kattbutiker vid Bromma Flygplats 15 min med bil från Stockholms Centrum. Zoo.se har hemkörning i Stockholm samma dag av kattmaten, kattsanden, kattströ och alla katttillbehör till kattungen gäller alla vardagskvällar i hela Storstockholm. 

Zoobutiken i Bromma skickar allt även fryst kattmat direkt hem till dörren i hela Sverige. Vi erbjuder en rolig kattaffär med allt du kan behöva till katt eller ny kattunge. Zoo.se har alltid det senaste nyheterna till ditt husdjur till en bra pris. Vi har givetvis marknadens bästa kattfoder till de bästa butikspriserna! Självständiga, påhittiga och kärleksfulla - katterna har många underbara sidor som gör dem till härliga husdjur.Vi har allt du behöver för att göra ditt liv så bra som möjligt, från roliga köttbutiker och vackra kläder till praktiska saker runt t.ex. pälsvård och toalettbestyr. Och givetvis marknadens bästa kattfoder!