Flytvästar

Hund - Säkra flytvästar online för hundar. Säkerhetsutrutsning för hunden vid vattnet och på sjön med hög kvalitet för hundar och hundvalpar i butiken, online på nätet och hos veterinärkliniken.

Hundflytväst - Vi har valt ut vad vi anser är marknadens bästa hundflytvästar utvecklade för olika användningsområden. Här kan alla hundraser, stora som små, hitta sin personliga favorit. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för hund direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. Att hitta rätt sorts hundtillbehör är inte alltid lätt, för foderrådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

Räddningvästar för hundar. Även om nästan alla hundar kan simma så är det alltid bäst att ha en flytväst på hunden när man är i båten och på sjön. Skulle hunden ramla överbord så flyter den även om den slagit sig, och med handtaget på ryggen kan du hjälpa hunden upp ur vattnet. Dessutom hjälper flytvästen till att hålla hunden varm i vattnet.

Zoo.se säljer braprisvärda flytvästar av allra bästa kvalitet. Flytvästar lämpar sig även bra för till exempel rehabiliteringssimning, fysträning i bassäng, spårsökning, med mera. På stranden och vid vattnet kan det också vara bra idé att använda flytväst då olyckan kan vara framme och hunden kan fastna i vassen eller bli trött av lek och inte orkar simma tillbaka till land där den bottnar.

Baltic mycket prisvärda hundvästar är bekväma och säkra samtidigt som hundflytvästen skyddar mot kyla och värme. Med kraftiga remmar, rejäla spännen, signalorange färg och reflexer. Baltic Special rekommenderas av tränare i hundsim till rehab och simträning. Avancerad och säker hundflytväst av bästa kvalitet till mycket bra pris.

Visar 13 produkter på 1 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida