Flugor & Hundslipsar

Rosetter, flugor, mössor, tomteluvor och slipsar för hundar och katter finns i butiken, online på nätet hos Zoo.se. Vi har valt ut vad vi anser är marknadens bästa hundkläder.

Slipsar och hundflugor för fest och kalas till stora och små hundraser. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar hundtillbehör direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. För rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

Hundkläder är så mycket mer än bara söta utstyrslar. Ett klädesplagg kan till exempel göra stor skillnad för hunden under uppvärmning och nervarvning vid ett fysiskt träningspass. I regn och kyligare väder blir hunden nerkyld snabbt efter en springtur eller jaktrunda. Att slänga på ett värmetäcke direkt när hunden stannar upp hjälper musklerna att svalna i lagom takt så att hunden slipper bli stel och öm. Kalla muskler och leder löper också större risk för sträckningar och skador vid exempelvis vinterlek.

Men ibland vill man ju bara skämma bort sin pälskling med en gullig hundfluga. Hundar som ska på fest eller finare tillställning måste ju självklart följa klädkoden och bära en rosett!

Gustaf & Evita hundflugor passar för festliga tillfällen som bröllop, nyår och födelsedagskalas. Flugorna blir hundens finkläder på högtidliga evenemang som kräver sin utstyrsel, och vad passar då inte bättre till hunden än en proper rosett runt halsen. Diskret detalj som garanterat gör din hund till festens mittpunkt. Stilig hundfluga till modemedvetna hundar som träs runt halsen med ett ställbart gummiband.

Är inte hundrosetten en tillräckligt slående accessoar? Satsa på en hundslips från HPP. Fantastiskt söta slipsar till hundar i många härliga färger och mönster.

Förvandla vovven till tomtens hjälpreda med Pritax söta tomteluva. Tomteluvan passar flesta hundar. Gör hunden julfin i år, eller låt den vara tomte på julafton. Liten söt tomteluva med elastiska snören så du kan sätta den på hundens huvud.

Visar 27 produkter på 1 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida