Mjuka Tuggstrips

Strips och mjuka tuggpinnar för hundar. Med mjuka tuggstrips är det lätt att motivera hundens träning Vi har gott om mjuka tuggpinnar i olika smaker med kvalitet till bra pris för hundar och hundvalpar i butiken och online på nätet.

Vi har valt ut vad vi anser är marknadens bästa belöningsgodis där alla hundar, stora som små, kan hitta sin personliga favorit. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för hund direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. Att hitta rätt sorts hundgodis och tugg är inte alltid lätt, för rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

När du vill lyxa till det lite för hunden så kan du ge någon av alla tuggpinnar och tuggstrips i vårt sortiment. Mjukare tugg med mycket mer smak och doft som kräsna finsmakare ofta tycker om och uppskattar. Tuggsticks räknas mer som ett hundgodis för hunden och finns i flera olika goda smaker. Mjuka tuggben passar bra till hundar som är dåliga på att tugga, har dåliga tänder, är av väldigt små raser eller valpar. I vårt utbud av belöningsbitar kan just din hund hitta sin favorit.

Mjukt välsmakande hundtugg och tuggstrips från exempelvis Alpha Spirit Sticks, Brit Let’s Bite Chicken Sandwich, Nobby Starsnack och Vitakraft Stick går lätt att bryta i mindre belöningsbitar och finns i smakerna lever, fisk, biff, lamm, kyckling, nötvom, oxkött, oxhjärta, kalkon, kanin, gris eller vilt. Tuggsticks med viltkött brukar fungera bättre vid allergier. Annat belöningsgodis som passar bra till träning, mellanmål och fredagsmys hittar du från bland annat Purina Adventuros.

Söker du extra gott tilltugg rekommenderar vi mjukt hundgodis som hunden inte kan motstå. Torkade köttslamsor och filéer tycker flesta hundar om. Karlie Chick’n Snack med lamm, Nobby Starsnack Jerky med kyckling eller anka, Nobby Starsnack Soft Fillet med anka eller Nobby Starsnack Soft Strips med kyckling.

Skäm bort din pälskling med smaskiga godbitar formade som prinskorvar från Karlie, Nobby Starsnack eller Dogman High Meat Sausages. Välj mellan kyckling, anka, biff och lamm. Varför inte skoja till det med hundgodis som både ser ut som och smakar bacon från Nobby Starsnack eller Vitakraft Dog Snack.

Visar 48 produkter på 2 sidor
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida