Tuggrullar & Tuggpinnar

Hund - Tuggrullar och tuggpinnar för hundar online. Rullade och flätade tuggben för hund. Retrievertugg, tuggrullar och tuggpinnar med kyckling, lamm eller anka i storpack för stora och små hundar. Naturligt godis för att tillgodose hundens naturliga tuggbehov.

Tuggbenen motionerar tänderna och hjälper även till att förebygga hundens tandsten. Viktigt med rätt sorters tuggben för hundens storlek och för valpens ålder i en stor volym i en stor back är det lätt att motivera valpen att inte tugga sönder inredningen hemma.Tuggbenen tillgodoser hundens dagliga tuggbehov och hjälper till att förebygga tandsten.Vi har gott om tuggben, pinnar, rullar och retrieverben i många olika smaker, storlekar och former med kvalitet till bra pris för hundar och hundvalpar i butiken och online på nätet. Vi har valt ut vad vi anser är marknadens bästa hundtugg där alla hundar, stora som små, kan hitta sin personliga favorit. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för hund direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. Att hitta rätt sorts hundgodis och tugg är inte alltid lätt, för rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

Vi rekommenderar att man ger hunden gott om tuggben, eftersom det hjälper till att hålla tänderna rena och friska samt ger hunden bra sysselsättning. Vänj gärna hunden vid att den får ha tugg i olika former och smaker framme i en låda eller tunna. Hunden ska inte äta sig mätt på hundtugg, men det är viktigt att tuggbenen inte är hårdare än att hunden kan tugga sönder i lagom takt. Är hunden van vid att ha tugg framme så är skor och inredning inte lika attraktivt, speciellt som valp.

Råhudsben har lagom tuggmotstånd och finns i flera olika storlekar. Dogman och Nobby erbjuder smala tuggpinnar av råhud som passar bra till valpar, små raser och äldre hundar medan grova tuggrullar från Dogman, Nobby, Brit och Petcare passar bättre till stora hundraser. Tuggskor kan vara ett roligt komplement till tuggsamlingen, från Nobby eller Vitakraft.

Till den kräsna hunden finns råhudsben inlindade i torkad kyckling, anka eller fisk från Dogman, Nobby, Trixie och Four Friends. Det finns också smaksatta råhudsrullar från Dogman och Bravo glaserade med biff, kyckling, bacon, lamm, bubbelgum, jordnöt, honung eller pizza.

Till hunden som kräver riktigt tuggmotstånd på sina tugg har vi pressade tuggben och tuggringar från Dogman och Nobby samt nylonben med fyllning från MarrowBone. Varför inte skämma bort hunden med ett gottefyllt pressat tuggben från Nobby eller en yoghurtfylld rulle från Trixie. Rauh! erbjuder allergivänliga hundchips och tuggrullar av älghud som varar längre.

Har du istället en hund som är dålig på att tugga, har dåliga tänder eller väldigt liten så är malda tuggpinnar från Dogman eller Nobby bra alternativ. Andra lättuggade smakfulla godbitar är Nobby Starsnack BBQ Chicken and Potato, Nobby Starsnack BBQ Chicken Calciumbone och Karlie Chick’n Snack från Karlie.

Hittar du inte hundgodis som passar just din lilla hund? Kika även på vårt utbud av kattgodis.

Visar 163 produkter på 6 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida