Hundglass & Yoghurt

Laktosfri yoghurt och ekologiska glassar med smak för hundar. Med hundglass är det lätt att motivera hunden. Vi har gott om glassar i olika smaker till bra pris, glass för hundar och valpar i butiken och online på nätet.

Vi har valt ut ett sortiment glassar för hundar, där stora som små hundar kan hitta sin personliga favoritglass. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för hund direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. Att hitta rätt sorts hundgodis och tugg är inte alltid lätt, för rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

Skäm bort din pälskling med smaskig hundglass från Vom og Hundemat Cold & Dog. Frozen yoghurt till finsmakaren som har all tid i världen att slicka i sig underbart välsmakande och syndigt god belöning som hunden såklart är värd efter en lång dag på träningsplanen.

Extra gott tilltugg med mycket smak när du vill lyxa till det lite för hunden. Smaskigt och kladdigt mellanmål som din hund säkert kommer att uppskatta. Perfekt fredagsmys framför brasan för den kräsna hunden, hundar som är dåliga på att tugga, äldre hund med dåliga tänder, väldigt små hundraser eller vovvar som helt enkelt inte tummar på smakupplevelsen.

Laktosfria hundglassar och frusen yoghurt som passar hundar i alla storlekar finns i smakerna köttig biff (ekologisk), krämig ost, uppfriskande äpple/banan (ekologisk) och härlig vild lax. Utan tillsatt socker. Svalkande och mumsig glass för hundar att äta i sommarvärmen. Varför inte överraska hunden på sin födelsedag med en hundanpassad glasstårta?

Spannmålsfria hundgodisalternativ passar hundar som är drabbade av spannmålsallergi eller är känsliga mot spannmål i foder och godis eller till hund som behöver en speciell, spannmålsfri kost. Hundar som lider av spannmålsallergier eller -intolerans behöver även belöningsgodis utan spannmål. Spannmålsfritt naturgodis är inte bara lämpligt för djur med allergier. Hundägare som vill utfodra sitt husdjur med en kost som huvudsakligen består av färskt eller torkat kött kan välja hundgodis fritt från spannmål.

Visar 7 produkter på 1 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida