Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här

Hill's Prescription Diet Dog Diarré + Stressad Liten Hund

Hills Prescription Diet Canine i/d Digestive Care Stress Mini Chicken - Dry Dog Food

Hills ID Digestive Care Stress Mini Chicken - Hundfoder - Hills torrfoder med kyckling för små vuxna hundar med magproblem & stressproblem. Hills Canine Prescription Diet i/d Stress Mini veterinärfoder för att lugna & mildra magtarmproblem orsakade av stress hos hundar. Torrfoder för hundar & valpar som är framtaget för att hjälpa växande valpar & vuxna hundar med magproblem & tarmsjukdomar. Hills Prescription Diet Canine i/d Digestive Care Stress Mini Chicken. Läs mer
239 kr 159,33 kr/kg Rek.pris 249 kr
559 kr 111,80 kr/kg Rek.pris 589 kr
Bäst deal
2 149 kr 107,45 kr/kg (537,25 kr/st) Rek.pris 2 356 kr
239 kr

Hills Prescription Diet Canine i/d Digestive Care Stress Mini Chicken - Diarré + Stressad Magar till Små Raser

Hills veterinärfodet har små kulor och med smaken av kyckling till Hund.

Specialanpassat torrfoder från Hills som lindrar mag-tarmproblem hos stressade hundar.

Hill’s Prescription Diet är en produktserie med kliniskt testade, terapeutiska torrfoder för behandling av olika symtom och hälsoproblem hos hundar.

Hill’s Prescription Diet i/d Stress är det första och enda mag-tarmfodret som lindrar stressrelaterade matsmältningsproblem hos hundar. Det lättsmälta torrfodret har en unik sammansättning med lugnande ingredienser som ingefära, som hjälper till att lindra besvären i mag-tarmkanalen. Fodret har en hög smältbarhet för att hjälpa till att förbättra matsmältning och avföringskvalitet. Fodret är berikat med prebiotiska fibrer som främjar tillväxten av nyttiga tarmbakterier. Fodret har dessutom en ljuvlig smak av kyckling som lockar även den mest kräsna av hundar.

Hill´s i/d Stress är anpassat för hundar upp till 14 kg. Fodret säljs i förpackningar á 1,5kg och 5kg. Glöm inte att välja storlek innan du fortsätter till kassan!

 

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här