Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Hill's Prescription Diet Feline Bantning Viktminskning Övervikt

Hills Prescription Diet Feline Metabolic Chicken Pouch - Wet Cat Food

Hills våtfoder med kyckling för vuxna katter med viktproblem. Veterinärfoder Hills katt Metabolic dietfoder med kyckling. Våtmat med lågt fett- & kaloriinnehåll för katter med övervikt, tendens till fetma & lätt för att gå upp i vikt. Hill´s Veterinary Diet Feline Metabolic ges på rekommendation av veterinär. Läs mer
215 kr 208,74 kr/kg (17,92 kr/st) Rek.pris 235 kr
770 kr 179,07 kr/kg (16,04 kr/st) Rek.pris 940 kr
Bäst deal
19 kr 200 kr/kg Rek.pris 22 kr
19 kr

Hill's Feline Metabolic Tender Chunks in Gravy 12x85 g - Hjälp med Viktnedgång

Hills veterinärtrorrfoder med smaken av kyckling för katter som har problem med övervikt.

Hills Prescription Diet Feline Metabolic dietfoder med lågt fett- och kaloriinnehåll för katter som är överviktiga eller har tendens att gå upp i vikt. Fetma hos katter är allvarligt då det kan orsaka andra sjukdomar som kan vara livshotande för katten så som hjärtsvikt, artrit och diabetes. Hills Prescription Diet Feline Metabolic-fodret har högt fiberinnehåll som mättar, den innehåller även L-karnitin för att öka fettförbränningen samt bevara musklerna.

Antal: 12st

Mängd per portionspåse: 85 gram

Smak: Kyckling

Tala med din veterinär för mer information och rådgivning om vad som är bäst för din hund eller katt.

81% av katterna som har utfodrats med Hills Prescription Diet Feline Metabolicminskade i vikt på två månader utan att följas av viktuppgång – 89% av katterna fullföljde viktminskningsprogrammet. Det finns inget behov att mäta exakt portionerna vid utfodring med Hills Prescription Diet Feline Metabolic. Kliniskt bevisad att motverka viktuppgång efter ett viktminskningsprogram.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här