Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Tropical Marine Fryst Fiskfoder Små Röda Mygglarver

Tropical Marine Gamma Slice Mini Bloodworm Flat Pack

Klassisk favorit för nästa alla tropiskafiskar, storleken gör att den passar även små fiskar. Fiskmaten passar nästa alla tropiska akvarium, storleken gör att den passar även små akvariefiskar. Små Röda Mygglarver Tropica Marine Gamma Mini Bloodworm. Läs mer
79 kr 316 kr/kg Rek.pris 90 kr

Tropical Marine Gamma Slice Mini Bloodworm

Frysta röda mygglarver i stor förpackning som säkert kan förvaras i hemmets egen frys.

Röda mygglarver i större förpackning

Denna frysta förpackning med röda mygglarver från Tropical Marine innehåller totalt 250 gram fiskfoder. Ett enkelt, säkert och bekvämt sätt att utfodra din fisk på.

Tropical Marines frysta foder innehåller ingredienser av högsta kvalitet som är snabbt packat, förseglat och fryst. Fodret utsätts också för gamma bestrålning, vilket helt eliminerar risken för att skadliga parasiter eller bakterier kommer in i ditt akvarium. Denna behandling gör också att fodret riskfritt kan förvaras i din egen frys i hemmet till dess att akvariefiskarna ätit upp allt. Innehållet i detta frysfoder består till 100% av naturliga produkter – röda mygglarver.

Denna fodertyp är lämplig att använda för marina och tropiska fiskarter såväl som kallvattenfisk och ciklider samt discusfisk. Rekommendationen är att man utfodrar upp till 4 gånger per dag och avlägsnar det foder som blir kvar efter ett par minuter för att det inte ska påverka vattenkvaliteten i din tank. Fodret ska förvaras i frysen och ska ej frysas om.

Innehåller:

4,5 % Råprotein

0,2 % Råfett

0,7 % Råfibrer

Observera!

Vid hemleverans av fryst foder från Zoo.se tillkommer ett frakttillägg på 199 kr som avser en specialanpassad fryslåda med kolsyreis för att dina frysvaror ska komma fram till dig med så bibehållen frystemperatur som möjligt.

Vi kan antingen skicka dina frysvaror med hemleverans eller expressleverans inom Stockholmsområdet. Optimalt fraktalternativ är expressleverans samma dag inom Stockholmsområdet där leveransen sker samma dag som beställningen görs, förutsatt att alla beställda produkter finns i lager den dagen. Hemleverans av frysfoder kommer till din dörr inom 48 timmar från att paketet har skickats från Zoo.se. Fryst foder med hemleverans skickas endast måndag-onsdag för att minska risken att produkten hamnar på transportörens terminal över helgen.

För störst chans att beställningen ska hålla sig fryst bör du beställa minst 10 kg av fryst katt- och hundfoder eller minst 1 kg av fryst reptil- och fiskfoder. För mindre beställningar måste frysvarorna hämtas i butiken Zoo.se i Bromma Blocks, välj då ’Hämta i butik’ som fraktsätt. Vi kan tyvärr inte garantera att frysta produkter håller sig helt genomfrysta annat än vid expressleverans samma dag inom Stockholmsområdet. Foder som fortfarande är fryst i mitten vid leverans kan frysas igen utan att det påverkar kvaliteten.

Vi kan tyvärr inte skicka frysvaror med lantbrevbärare då det innebär längre leveranstid och stor risk att fodret hinner tina innan det kommit fram. Om du lägger en beställning trots att du har lantbrevbärare så ansvarar du för risken att varorna tinar. För att se om du har lantbrevbärare, läs PostNords ’undantagslista för expresspaket’.

När du handlar frysta produkter i zoobutiken i Bromma Blocks kan du köpa till en fryslåda med kolsyreis för 99 kr. Det kan vara bra vid lång resväg hem, varma dagar eller om fodret inte kommer läggas i frysen inom kort tid. Väljer du att hämta dina frysvaror i butiken utan fryslåda och kolsyreis tillkommer självklart inget frakttillägg.

Notera att vi inte kan ta frysfoder i retur.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här