Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Tropical Marine Fryst Fiskfoder Dafnier

Tropical Marine Gamma Daphnia Blister Pack

Litet vattenlevande djur för både söt & saltvatten, fungerar även till vissa planktonätande djur. Fiskmat för akvarium med större yngel, tetror & dvärgciklider. Frysta Dafnier Tropic Marine Gamma Daphnia av högsta kvalitet, snabbt packade, förseglade & fryst. Läs mer
49 kr 515,79 kr/kg (2,45 kr/st) Rek.pris 60 kr

Tropical Marine Gamma Blister Daphnia

Fryst foder av högsta kvalitet för din akvariefisk som säkert kan förvaras i hemmets egen frys. Rekommenderas för tropiska arter, ciklider samt kallvattensfisk.

Frysta Daphnia i blisterförpackning

Denna frysta blisterförpackning daphnia från Tropical Marine innehåller totalt 95 gram fiskfoder. Daphnia kan även kallas för vattenloppa och är ett mycket litet vattenlevande djur. Ett enkelt, säkert och bekvämt sätt att utfodra din fisk på. Tropical Marines frysta foder innehåller ingredienser av högsta kvalitet som är snabbt packat, förseglat och fryst. Fodret utsätts också för speciell gamma bestrålning, vilket helt eliminerar risken för att skadliga parasiter eller bakterier kommer in i ditt akvarium. Denna behandling gör också att fodret riskfritt kan förvaras i din egen frys i hemmet till dess att akvariefiskarna ätit upp allt. Den smarta blisterförpackningen gör att endast den del av fodret du önskar använda kan packas upp, medan resterande frysta fodret kan vara kvar inneslutet i förpackningen. Innehållet i detta frysfoder består till 100% av naturliga produkter – daphnior / vattenloppor.

Denna fodertyp är lämplig att använda för tropiska fiskarter såväl som kallvattenfisk och ciklider enligt tillverkarens rekommendationer. Rekommendationen är att man utfodrar upp till 4 gånger per dag och avlägsnar det foder som blir kvar efter ett par minuter för att det inte ska påverka vattenkvaliteten i din tank. Fodret ska förvaras i frysen och ska ej frysas om.

Observera!

Vid hemleverans av fryst foder från Zoo.se tillkommer ett frakttillägg på 199 kr som avser en specialanpassad fryslåda med kolsyreis för att dina frysvaror ska komma fram till dig med så bibehållen frystemperatur som möjligt.

Vi kan antingen skicka dina frysvaror med hemleverans eller expressleverans inom Stockholmsområdet. Optimalt fraktalternativ är expressleverans samma dag inom Stockholmsområdet där leveransen sker samma dag som beställningen görs, förutsatt att alla beställda produkter finns i lager den dagen. Hemleverans av frysfoder kommer till din dörr inom 48 timmar från att paketet har skickats från Zoo.se. Fryst foder med hemleverans skickas endast måndag-onsdag för att minska risken att produkten hamnar på transportörens terminal över helgen.

För störst chans att beställningen ska hålla sig fryst bör du beställa minst 10 kg av fryst katt- och hundfoder eller minst 1 kg av fryst reptil- och fiskfoder. För mindre beställningar måste frysvarorna hämtas i butiken Zoo.se i Bromma Blocks, välj då ’Hämta i butik’ som fraktsätt. Vi kan tyvärr inte garantera att frysta produkter håller sig helt genomfrysta annat än vid expressleverans samma dag inom Stockholmsområdet. Foder som fortfarande är fryst i mitten vid leverans kan frysas igen utan att det påverkar kvaliteten.

Vi kan tyvärr inte skicka frysvaror med lantbrevbärare då det innebär längre leveranstid och stor risk att fodret hinner tina innan det kommit fram. Om du lägger en beställning trots att du har lantbrevbärare så ansvarar du för risken att varorna tinar. För att se om du har lantbrevbärare, läs PostNords ’undantagslista för expresspaket’.

När du handlar frysta produkter i zoobutiken i Bromma Blocks kan du köpa till en fryslåda med kolsyreis för 99 kr. Det kan vara bra vid lång resväg hem, varma dagar eller om fodret inte kommer läggas i frysen inom kort tid. Väljer du att hämta dina frysvaror i butiken utan fryslåda och kolsyreis tillkommer självklart inget frakttillägg.

Notera att vi inte kan ta frysfoder i retur.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här