Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Fleischle Gartenbau Färsk Kattgräs

Pet Snack Växt Fine Forage Grass

Fine Forage Grass fodergräs smakar gott & är en värdefull källa för vitaminer. Dekorativ ätbar växt som stöder matsmältning, förhindrar förstoppning & tarmvred. Underlättar uppstötande av osmältbara hår & hårbollar. Läs mer
69 kr 172,50 kr/kg Rek.pris 69 kr
69 kr

Det dekorativa och smakrika kattgräset är ett naturligt näringstillskott som är rikt på vitaminer och mineraler, vilket sätter fart på matsmältningen och innehåller även kostfiber, klorofyll och folsyra. Kostfibrerna är viktiga för att tarmen ska fungera bra medan klorofyllet renar blodet från gifter vilket minskar risken för sjukdomar. Folsyran är bra för pälsen, cellernas ämnesomsättning och för bildandet av nya röda blodkroppar. 

Kattgräset är dessutom bra för katters hälsa eftersom det förebygger förstoppning och tarmvred, samtidigt som det hjälper din katt att passera hårbollar. Kattgräs är speciellt viktigt under vintern då katterna inte hittar färskt gräs utomhus. Risken finns då att de äter växter som finns hemma och som kan vara giftiga för dem. Kattgärset innhåller inga kemiska tillsatser och passar till katter i alla åldrar. 

Kattgräs skötsel
Förvara kattgräset inomhus i en ljus och sval miljö, optimal temperatur är mellan 3°C till 18°C. Vattna regelbundet så att rötterna inte torkar ut.

Övrigt 
Kattgräs uppskattas även av smådjur och fåglar som också mår bra av detta naturliga kosttillskott.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här