Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Exoterra Solljuslampa Kvicksilverlampa

Exo Terra Solar Glo - Sun Simulating Bulb

Exo terras Solar Glo Sun Simulating är en kvicksilverlampa för reptiler med naturligt solljus, vilket är en av de viktigaste aspekter för att reptiler skall vara friska. Lamp valet för professionella uppfödare med både UVA & UVB samtidigt ordetligt med värme. Läs mer
489 kr Rek.pris 499 kr
489 kr Rek.pris 499 kr
489 kr

Exo Terra Solar Glo Sun Simulating - Solljuslampa

Solar Glo ger fördelarna med naturligt solljus och hjälper till att förhindra metabolisk bensjukdom genom att skapa förutsättningarna för kroppen att bilda D-vitamin. Denna dagsljuslampa från Exoterra erbjuder optimala nivåer av UVB, UVA, synligt ljus och värme i en glödlampa!

Denna lampa av modellen Solar Glo är en reptil lampa med kvicksilver som ger fördelarna med naturligt solljus, vilket är en av de viktigaste aspekterna för att hålla reptiler friska. Exo Terra Solar Glo är valet av professionella uppfödare eftersom det ger den rätta balansen av ultraviolett ljus (inklusive UVA och UVB), synligt ljus och infrarött ljus (värme) i en lampa som är enkel att installera. Den ger ett fullt spektrum ljus med noggrant inställda toppar för att säkerställa aptit, aktivitet, lysande färger, och optimal kalciumabsorptionen genom Vitamin D3 produktion.

ExoTerras Solar Glo 160 & 125 Watt passar in i en vanlig keramisk sockel.

Kan användas med Exo Terra Ljus Dome (PT2057), Exo Terra Reptile Dome (PT2349) eller Exo Terra Wire Light (PT2062).

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här