Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här

Exoterra Värmesten Terrarium

Exo Terra Heat Wave Rock - Electronic Heat Stone

Exoterras Heat Wave Rock värmestenar med elektronisk kontrollerade värmeelement som simulerar en sten som värms upp av solen. Olika reptiler använder värmestenens ledande värme för temperaturreglering som är viktig för ämnesomsättningen & matsmältningen. Läs mer
439 kr 258,24 kr/kg Rek.pris 449 kr
Bäst deal
329 kr 219,33 kr/kg Rek.pris 339 kr
329 kr

Exo Terra Heat Wave Rock / Electronic Heat Stone - Värmesten

Värmestenen från Exoterra simulerar en sten som värms upp av solen (i naturen, även efter solnedgången, har stenar förmågan behålla värme under flera timmar ). Olika reptiler, inklusive nattlig, kan använda denna form av ledande värme för temperaturreglering. Förmågan till och resurser som möjliggör temperaturreglering är viktig för ämnesomsättningen och matsmältningen.

Denna sten är ett elektroniskt styrt värmeelement med en jämn värmefördelning som också är lätt att rengöra. Stenen har ett naturligt utseende och främjar även naturliga beteenden hos dina husdjur. Fullt inneslutna elementet i stenen stängs automatiskt av när en viss yttemperatur uppnås för att förhindra brännskador eller överhettning av dina reptiler. Den verklighetstrogna värmestenen är lätt att placera snyggt i alla terrarium, både fuktigt eller torrt.

Finns i storlek: Small & medium.

Small: ca 15,5 x 10 cm och har 5 Watts styrka.

Medium: ca 15 x15 cm och har 10 Watts styrka.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här