Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Dogman Tuggpinnar Biffsmak

Dogman Heavenly Tuggpinne Beef

Smaksatt kvalitetstugg av extra tjock råhud med smak av biff. Premium hundtugg råhudsben av hög kvalitet som varar länge. Dogman Heavenly råhudstugg 10-pack är vridna tuggpinnar. Tuggben med biffsmak för små & stora hundar. Läs mer
59 kr 694,12 kr/kg (5,90 kr/st) Rek.pris 69 kr

Dogman Heavenly Tuggpinnar Biff 10-pack

Mmm… Hundtugg med himmelsk smak. Dogman Heavenly är en serie med extra smaskiga tuggprodukter för hund. I sortimentet hittar du högkvalitativa hundtugg i alla former och smaker.

Heavenly Tuggpinnar Beef är premiumtugg som varar längre – allt för att din bästa vän ska få mer av det goda. Tuggpinnarna är tillverkade av extra tjock, vriden råhud som ger ett härligt tuggmotstånd även till starka käkar. Räcker längre än motsvarande tuggpinnar. Supersmidigt att ha med sig på t.ex. resan, picknicken etc. där du inte vill ha ett helt tuggben i fickan. Tuggpinnarna har dessutom en ljuvlig smak av biff – oemotståndliga nog att locka även den kräsna hunden.

Hundtugg är ett bra sätt för hunden att motionera tänder och käkar, samtidigt som de fungerar som en naturlig tandborste. När hunden gnager på tuggpinnen rensas tänder och tandkött på smuts och matrester, vilket förebygger tandsten och dålig andedräkt. Hundar har ett naturligt tuggbehov, vilket är anledningen till att en valp gärna sätter tänderna i möbler, mattor och andra saker som man helst inte vill att hunden tuggar på. Genom att erbjuda din hund smakliga hundtugg blir ni båda nöjda – hunden får sitt tuggbehov tillfredsställt och du får behålla dina möbler. Dessutom är tuggande en bra och avslappnande aktivitet.

Heavenly Tuggpinnar Beef passar till stora som små hundar, även valpar. Tuggpinnarna säljs i 10-pack. 

Storlekar:

10st tuggpinnar 12,5cm, 85g

10st tuggpinnar 25cm, 170g

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här