Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Dogman Hundtugg - Tuggben Biffsmak

Dogman Heavenly Tuggben Beef

Smaksatt kvalitetstugg av extra tjock råhud med smak av biff. Premium hundtugg råhudsben av hög kvalitet som varar länge. Dogman Heavenlyråhudstugg. Tuggben med biffsmak för små & stora hundar. Läs mer
69 kr Rek.pris 70 kr

Dogman Heavenly Tuggben Biffsmak

Mmm… Tuggben med himmelsk smak. Dogman Heavenly är en serie med extra smaskiga tuggprodukter för hund. I sortimentet hittar du högkvalitativa hundtugg i alla former och smaker.

Heavenly Tuggben Beef är ett premiumtugg som varar längre – allt för att din bästa vän ska få mer av det goda. Tuggbenet är tillverkat av extra tjock råhud och har en naturell smak, perfekt för starka käkar som vanligtvis tuggar upp hundbenen snabbt. Den oemoståndliga smaken av biff kommer garanterat locka till sig även de mer kräsna av hundar!

Hundben är ett bra sätt för hunden att motionera tänder och käkar, samtidigt som de fungerar som en naturlig tandborste. När hunden gnager på tuggbenet rensas tänder och tandkött på smuts och matrester, vilket förebygger tandsten och dålig andedräkt. Hundar har ett naturligt tuggbehov, vilket är anledningen till att en valp gärna sätter tänderna i möbler, mattor och andra saker som man helst inte vill att hunden tuggar på. Genom att erbjuda din hund smakliga tuggben blir ni båda nöjda – hunden får sitt tuggbehov tillfredsställt och du får behålla dina möbler. Dessutom är tuggande en bra och avslappnande aktivitet.

Heavenly Tuggben Beef passar till stora som små hundar, även valpar.

Storlekar:

Tuggben 15-17,5 cm, 100g

Tuggben 20-22,5 cm, 170g

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här