4.6 på TrustpilotFri frakt över 599 krSnabba leveranser

Hem / Fakta om husdjur / Akvaristik / Sagittaria subulata

Sagittaria subulata

fakta-om-akvarievaxten-sagittaria-subulata

Introduktion till Sagittaria subulata

Sagittaria subulata är en populär växt som gör sig väl i såväl stora som små akvarier. Denna vattenväxt kännetecknas av sina ljusgröna och dekorativa blad med släta kanter, vilket bidrar till ett naturligt och estetiskt intryck under ytan. Den är inte bara behaglig för ögat utan också tålig och lätt att sköta om, vilket gör den idealisk för både nybörjare och erfarna akvarister.

Plantering och placering

När du planterar din Sagittaria subulata bör du sikta på ett avstånd mellan plantorna på ungefär 2-4 centimeter. Det ger dem utrymme att breda ut sig ordentligt och uppnå sin fulla potential på höjder omkring 10-15 centimeter. Att ge dina växter rätt mängd plats är avgörande för deras hälsa samt hur väl de kommer att trivas i ditt akvatiska landskap.

Skötselråd

Förutom korrekt plantavstånd kräver Sagittaria subulata regelbunden näringstillförsel genom substrat eller flytande gödningsmedel anpassade för vattenväxter. Vattenkvaliteten bör hållas stabil med regelbundna tester så din växt kan frodas utan bekymmer.

Upptäck fördelarna med Sagittaria subulata hos oss på ZOO.se

Vi erbjuder Sagittaria subulata, en sort som har odlats speciellt för att vara robust samtidigt som den bibehåller snygg form och färgstyrka i olika typer av vattenmiljöer. Dess anpassningsbara natur innebär att den klarar av varierande ljusförhållanden, även om moderat belysning rekommenderas för god tillväxt.

380 produkt
77
Pallfrakt

AQUAEL Hexa-starterset LED Aquarium

2 299 kr

Visar 36 av 380 produkter

Vill du också få tips till ditt djur och fina rabatter? Prenumerera på vårt

Nyhetsbrev

Vad är du intresserad av?

Kundservice

+46 8-280740

Pet Pawr Group AB, Linnégatan 89D (ej butik),

115 23 StockholmSweden

kundservice@zoo.se

ZOO.se har några av Europas största djuraffärer och nu med en större veterinärklink och e-handel som levererar hem till dörren i hela Sverige. Vi på ZOO.se håller koll på allt som handlar om djur och djurägare! Med över 30års erfarenhet i branschen så är vi på ZOO.se är stolta över vårt fantastiska team.

2024 © ZOO.se

Välj land:  

Sverige - SEK