4.6 på TrustpilotFri frakt över 599 krSnabba leveranser

Hem / Fakta om husdjur / Akvaristik / Rotala walichii

Rotala walichii

beautifulaquaticplantsrotalawallichiiwithsmallfishpearlweed

En praktfull utmaning för akvariet

Rotala walichii är en växt som kan ta andan ur de flesta akvarieentusiaster med sina skimrande rödfärgade skott. Den här arten är inte bara en visuell höjdpunkt i ett planterat akvarium, utan även en utmärkt indikator på god vattennäringsbalans.

Skötsel och näring

Att odla Rotala walichii kräver lite mer uppmärksamhet än genomsnittliga akvarieväxter. För att den ska frodas behövs ett väl balanserat ljus och regelbunden tillsättning av näringsämnen i vattnet. Ett tips är att använda specifika gödningsmedel anpassade för just vattenlevande växter för att säkerställa optimal tillväxt och färgutveckling.

Beskärning ger form

Eftersom denna växt har tendens att bli stor kan det vara nödvändigt att trimma ner den då och då. Regelbunden beskärning gynnar inte bara estetiken utan främjar också ny tillväxt, vilket resulterar i tätare och buskigare vegetation.

Att introducera Rotala walichii i ditt akvarium innebär alltså både glädje och ansvar - men resultatet? Absolut beundransvärt!

380 produkt
77
Pallfrakt

AQUAEL Hexa-starterset LED Aquarium

2 299 kr

Visar 36 av 380 produkter

Vill du också få tips till ditt djur och fina rabatter? Prenumerera på vårt

Nyhetsbrev

Vad är du intresserad av?

Kundservice

+46 8-280740

Pet Pawr Group AB, Linnégatan 89D (ej butik),

115 23 StockholmSweden

kundservice@zoo.se

ZOO.se har några av Europas största djuraffärer och nu med en större veterinärklink och e-handel som levererar hem till dörren i hela Sverige. Vi på ZOO.se håller koll på allt som handlar om djur och djurägare! Med över 30års erfarenhet i branschen så är vi på ZOO.se är stolta över vårt fantastiska team.

2024 © ZOO.se

Välj land:  

Sverige - SEK