4.6 på TrustpilotFri frakt över 599 krSnabba leveranser

Hem / Fakta om husdjur / Akvaristik / Pogostemon helferi

Pogostemon helferi

fakta-om-akvarievaxten-pogostemon-helferi

Introduktion till Pogostemon helferi

Att skapa en frodig och naturlig miljö för dina vattenvarelser kan vara lika tillfredsställande som att observera deras dagliga beteenden. En växt som bidrar med sin charm till varje akvarium är Pogostemon helferi, även känd som "Downoi" bland akvarieentusiaster.

Pogostemon helferi är en attraktiv förgrundsväxt vars ursprung sträcker sig till floderna i Thailand. Den utmärker sig med sina unika vågiga bladkanters och mörkgröna färg, vilket snabbt blir ett blickfång i akvariet. Dess förmåga att sprida sig och bilda täta mattor gör den idealisk för att skapa gröna lundar under vattnet.

Växten krav på omvårdnad

För att trivas behöver Pogostemon helferi rikligt med ljus samt regelbunden näringstillförsel. Denna kombination garanterar inte bara dess överlevnad utan också dess möjlighet att frodas och expandera inom sitt undervattensrike.

AquaFlora varianten av Pogostemon Helferi

Inom vår sortiment hittar du AquaFlora Pogostemon Helferi, odlade av dedikerade experter som ser till att varje planta når dig vid bästa tänkbara kondition. Genom noggrant urval och omsorgsfull odling säkerställer vi plantors hälsa så de kan fortsätta växa prunkande även efter de har introducerats i ditt hemmaakvarium.

Plantering och skötselråd

När du planterar din Pogostemon Helferi bör den placeras på ett öppet område där ljuset lätt når ner till bladen. Bredvid god belysning uppskattar denna art näringsrik substrat eller regelbunden gödsling direkt genom vattnet.

Med lite kärlek, ljus och näring kommer din nya gröna kamrat ge liv åt din undervattensmiljö – samtidigt som den ger dig glädjen av ett levande konstverk där hemma!

380 produkt
77
Pallfrakt

AQUAEL Hexa-starterset LED Aquarium

2 299 kr

Visar 36 av 380 produkter

Vill du också få tips till ditt djur och fina rabatter? Prenumerera på vårt

Nyhetsbrev

Vad är du intresserad av?

Kundservice

+46 8-280740

Pet Pawr Group AB, Linnégatan 89D (ej butik),

115 23 StockholmSweden

kundservice@zoo.se

ZOO.se har några av Europas största djuraffärer och nu med en större veterinärklink och e-handel som levererar hem till dörren i hela Sverige. Vi på ZOO.se håller koll på allt som handlar om djur och djurägare! Med över 30års erfarenhet i branschen så är vi på ZOO.se är stolta över vårt fantastiska team.

2024 © ZOO.se

Välj land:  

Sverige - SEK