4.6 på TrustpilotFri frakt över 599 krSnabba leveranser

Hem / Fakta om husdjur / Akvaristik / Ludwigia sp. Mini Super

Ludwigia sp. 'Mini Super'

fakta-om-akvarievaxten-ludwigia-sp-mini-super

Introduktion till Ludwigia sp. 'Mini Super'

Ludwigia sp. 'Mini Super', en variant av den populäraste vattenväxten Ludwigia, är som skapad för att ge ditt akvarium ett livfullt och passionerat inslag. Denna planta har förmågan att under rätt förhållanden utveckla en intensivt röd färg som kan variera från djup rubin till nästan neonrosa.

Skötselråd

För att verkligen få fram det bästa hos din Ludwigia sp. 'Mini Super' krävs det lite kärlek och omsorg i form av stark belysning och regelbunden näringsförsörjning i vattnet. Det är ljuset som lockar fram växtens spektakulära färger, så se till att ge den gott om strålar så blir belöningen stor!

Ljuskrav

Denna lilla skönhet trivs bäst med mycket ljus, desto starkare ljuset är, desto mer intensiva nyanser kommer bladen anta.

Näringstillförsel

Förutom solstrålarnas kyss behöver Mini Super Red även näring genom vattnet den lever i. Ett välbalanserat tillskott av mikro- och makronutrienter hjälper henne att växa sig stark och glansfull.

Växtens mått och placering

Med sin kompakta storlek på ungefär 10-40 cm höjd passar Ludwigia sp. 'Mini Super' perfekt både i mindre akvarier där man vill ha en accentväxt eller som del av större planteringar där dess dramatiska kulör ger kontrast mot grönare växter.

Att odla upp denna vattenlevande pärla innebär inte bara estetisk njutning utan också ett bidrag till ekosystemets balans - hon hjälper nämligen till med syresättningen samt erbjuder skydd åt små invånare.

Vår passion här hos oss går hand i hand med kunskapsdelning, så känn dig alltid välkommen att fråga oss om tips för hur just du kan få din Ludwigia sp. 'Mini Super' att frodas hemma hos dig!

380 produkt
77
Pallfrakt

AQUAEL Hexa-starterset LED Aquarium

2 299 kr

Visar 36 av 380 produkter

Vill du också få tips till ditt djur och fina rabatter? Prenumerera på vårt

Nyhetsbrev

Vad är du intresserad av?

Kundservice

+46 8-280740

Pet Pawr Group AB, Linnégatan 89D (ej butik),

115 23 StockholmSweden

kundservice@zoo.se

ZOO.se har några av Europas största djuraffärer och nu med en större veterinärklink och e-handel som levererar hem till dörren i hela Sverige. Vi på ZOO.se håller koll på allt som handlar om djur och djurägare! Med över 30års erfarenhet i branschen så är vi på ZOO.se är stolta över vårt fantastiska team.

2024 © ZOO.se

Välj land:  

Sverige - SEK