4.6 på TrustpilotFri frakt över 599 krSnabba leveranser

Hem / Fakta om husdjur / Akvaristik / Ludwigia repens Mesacana

Ludwigia repens 'Mesacana'

fakta-om-akvarievaxten-ludwigia-repens-mesacana

En robust och mångsidig akvarieväxt

Ludwigia repens 'Mesacana' är en förtrollande akvarieväxt som förskönar ditt vattenlandskap med sina varierade röda nyanser. Denna kraftfulla växt anpassar sig väl till olika miljöer och blir sällan hög, vilket ger den ett buskliknande utseende i ditt akvarium.

Perfekt gömställe för akvariets invånare

Med sin täta tillväxt erbjuder Ludwigia repens 'Mesacana' skydd och trygghet för dina fiskar, krabbor och räkor. Den skapar ett naturligt habitat där små invånare kan finna ro från det öppna vattnet.

Placering i akvariet

Denna flexibla planta passar lika bra som bakgrundsväxt som placerad mitt i akvariet. Dess levande färger kommer att ge djup och dimension åt din undervattensmiljö, samtidigt som den bidrar till en balanserad komposition.

Vård av din Ludwigia repens 'Mesacana'

För att upprätthålla plantans lyster och främja dess hälsa är det viktigt att beskära den då och då. Regelbunden klippning hjälper även till att kontrollera dess spridning så att alla delar av växten får tillräckligt med ljus.

380 produkt
77
Pallfrakt

Juwel Akvarium Primo

1 989 kr

Visar 36 av 380 produkter

Vill du också få tips till ditt djur och fina rabatter? Prenumerera på vårt

Nyhetsbrev

Vad är du intresserad av?

Kundservice

+46 8-280740

Pet Pawr Group AB, Linnégatan 89D (ej butik),

115 23 StockholmSweden

kundservice@zoo.se

ZOO.se har några av Europas största djuraffärer och nu med en större veterinärklink och e-handel som levererar hem till dörren i hela Sverige. Vi på ZOO.se håller koll på allt som handlar om djur och djurägare! Med över 30års erfarenhet i branschen så är vi på ZOO.se är stolta över vårt fantastiska team.

2024 © ZOO.se

Välj land:  

Sverige - SEK