4.6 på TrustpilotFri frakt över 599 krSnabba leveranser

Hem / Fakta om husdjur / Akvaristik / Hygrophila corymbosa ‘Siamensis'

Hygrophila corymbosa 'Siamensis'

hygrophilacorymbosaisaspeciesofaquaticplantinthe

En anpassningsbar akvarieväxt

Hygrophila corymbosa 'Siamensis', med sitt snabbväxande och lättskötta natur, är ett ypperligt val för både nybörjare och erfarna akvarieentusiaster. Den här frodiga vattenväxten bidrar inte bara till estetiken i ditt akvarium utan också till den biologiska balansen.

Användning i akvariet

'Siamensis' trivs bäst när den planteras i små grupper som skapar tät vegetation eller ensamt som en ståtlig blickfångare. I öppna akvarier har den en charmig egenskap att sträcka sig över vattenytan där, under rätt förhållanden, små blå blommor kan slå ut som kronan på verket. För att hålla växten helt nedsänkt rekommenderar vi regelbunden beskärning av skottspetsarna.

Skötselråd

Denna variant av Hygrophila corymbosa kräver lite mer omsorg då dess snabba tillväxt innebär frekvent beskärning och föryngring för att behålla ett fräscht utseende. Men oroa dig inte, det ger dig samtidigt möjligheten att forma din undervattensskog precis som du vill ha den!

Varianter av Hygrophila corymbosa 'Siamensis'

Inom sorten 'Siamensis' finns det olika varianter som alla delar de grundläggande egenskaperna men kan visa upp variationer i form och färgtoner. När du väljer vilken variant som passar just ditt akvarium, kom ihåg att samtliga typer gynnas av goda ljusförhållanden och näringsrik substrat.

Vi på ZOO.se är alltid redo att dela med oss av vår passion för dessa levande juveler under ytan! Välkommen in så hjälper vi dig hitta rätt produkter för just din grönskande undervattensmiljö.

380 produkt
77
Pallfrakt

Juwel Akvarium Primo

1 989 kr

Visar 36 av 380 produkter

Vill du också få tips till ditt djur och fina rabatter? Prenumerera på vårt

Nyhetsbrev

Vad är du intresserad av?

Kundservice

+46 8-280740

Pet Pawr Group AB, Linnégatan 89D (ej butik),

115 23 StockholmSweden

kundservice@zoo.se

ZOO.se har några av Europas största djuraffärer och nu med en större veterinärklink och e-handel som levererar hem till dörren i hela Sverige. Vi på ZOO.se håller koll på allt som handlar om djur och djurägare! Med över 30års erfarenhet i branschen så är vi på ZOO.se är stolta över vårt fantastiska team.

2024 © ZOO.se

Välj land:  

Sverige - SEK