4.6 på TrustpilotFri frakt över 599 krSnabba leveranser

Hem / Fakta om husdjur / Akvaristik / Galaxy rasbora

Galaxy rasbora

galaxyrasbora

Introduktion till galaxy rasbora

Galaxy rasboran är inte bara en fisk, det är ett himlavalv av gnistrande punkter som simmar framför dina ögon. Med sitt latinska namn Celestichthys margaritatus har denna asiatiska art gjort sig känd för sin omisskännliga charm i hemakvariets vatten. Ursprungligen från Asiens små vattendrag, de trivs i temperaturer mellan 22-28 grader Celsius och med pH-värden på 6.0-8.0.

Foderval

När det kommer till kosthållningen är dessa praktfulla invånare allt annat än kräsna, frysfoder & torrfoder blir snabbt favoriter på menyn. Att ge dem variation garanterar inte bara god hälsa utan även livliga färgtoner som reflekteras mot ljuset från ytan ner till bottnen av deras undervattensvärld.

Det rekommenderas att blanda dieten med både animaliska och vegetabiliska inslag, vilket säkerställer att din galaxy rasbora får alla nödvändiga näringsämnen den behöver för att frodas.

Akvariet

För bästa möjliga välbefinnandet hos din glimrande gäng bör vattnet ha en hårdhet (dH) mellan 5-13 och vara väl filtrerat samt syresatt genom regelbundna vattenbyten. Ett mjukt substrat tillsammans med plantering där de kan söka skydd eller leka kurragömma bidrar ytterligare till deras naturliga beteenden och välmående.

Utforska vårt sortiment av produkter för akvarievård .

Med dessa tips hoppas vi inspirera dig att skapa ett drömhem åt din nya finfjällade familjemedlem där den kan utforska varje vrå av dess nyfunna universum – kanske hos oss? 

380 produkt
77
Pallfrakt

AQUAEL Hexa-starterset LED Aquarium

2 299 kr

Visar 36 av 380 produkter

Vill du också få tips till ditt djur och fina rabatter? Prenumerera på vårt

Nyhetsbrev

Vad är du intresserad av?

Kundservice

+46 8-280740

Pet Pawr Group AB, Linnégatan 89D (ej butik),

115 23 StockholmSweden

kundservice@zoo.se

ZOO.se har några av Europas största djuraffärer och nu med en större veterinärklink och e-handel som levererar hem till dörren i hela Sverige. Vi på ZOO.se håller koll på allt som handlar om djur och djurägare! Med över 30års erfarenhet i branschen så är vi på ZOO.se är stolta över vårt fantastiska team.

2024 © ZOO.se

Välj land:  

Sverige - SEK