4.6 på TrustpilotFri frakt över 599 krSnabba leveranser

Hem / Fakta om husdjur / Akvaristik / Cyperus helferi

Cyperus helferi

fakta-om-akverievaxten-cyperus-helferi

En charmig vattenväxt för akvariet

Att skapa en undervattensvärld som är både estetiskt tilltalande och gynnsam för dina fiskar kan vara en spännande utmaning. En av de växter som kan bidra med naturlig skönhet och struktur i ditt akvarium är Cyperus helferi. Den här graciösa växtarten erbjuder inte bara visuell stimulans utan även praktiska fördelar för det ekologiska systemet under ytan.

Grundläggande om Cyperus helferi

Cyperus helferi, med sina långa och smala blad, ger ett mjukt intryck i akvariets landskap. Växten når vanligtvis en höjd på mellan 20-35 centimeter vilket gör den lämplig för placering både i bakgrunden och mittzonen beroende på behov och akvariets storlek. Dess formgivning passar väl in bland andra arter och bidrar till att skapa djup samt variation i din vattenmiljö.

Skötselråd

Denna art anses relativt lättskött men svarar mycket väl på regelbunden näringstillförsel, något som främjar dess hälsa och tillväxt. För att upprätthålla optimala villkor rekommenderas användningen av specifika näringsprodukter anpassade för vattenväxter såsom AquaFlora produkterna, vilka hjälper till att ge din Cyperus helferi allt den behöver för att frodas.

Anpassningsbarhet och placering

Med sin flexibla natur trivs Cyperus helferi i olika typer av miljöer så länge ljuset är adekvat. Placera den där den får måttlig till stark belysning, detta kommer att stötta dens fotosyntesprocessen effektivare än svagt ljus skulle göra. I kombination med korrekt näringstillförsel kommer du märka hur dessa faktorer tillsammans spelar stor roll i växtens övergripande vitalitet.

Vi ser ofta våra kunder bli glada över hur deras val av växter lyfter hela atmosfären i deras akvarier - det blir helt klart lite magi över det!

380 produkt
77
Pallfrakt

AQUAEL Hexa-starterset LED Aquarium

2 299 kr

Visar 36 av 380 produkter

Vill du också få tips till ditt djur och fina rabatter? Prenumerera på vårt

Nyhetsbrev

Vad är du intresserad av?

Kundservice

+46 8-280740

Pet Pawr Group AB, Linnégatan 89D (ej butik),

115 23 StockholmSweden

kundservice@zoo.se

ZOO.se har några av Europas största djuraffärer och nu med en större veterinärklink och e-handel som levererar hem till dörren i hela Sverige. Vi på ZOO.se håller koll på allt som handlar om djur och djurägare! Med över 30års erfarenhet i branschen så är vi på ZOO.se är stolta över vårt fantastiska team.

2024 © ZOO.se

Välj land:  

Sverige - SEK