4.6 på TrustpilotFri frakt över 599 krSnabba leveranser

Hem / Fakta om husdjur / Akvaristik / Cryptocoryne wendtii Green

Cryptocoryne wendtii 'Green'

fakta-om-akvarievaxen-cryptocoryne-wendtii-green

Cryptocoryne wendtii 'Green' – en mångsidig akvarieväxt

Att skapa ett levande undervattenslandskap i sitt akvarium är inte bara tillfredsställande för ögat, utan också givande för dina vattenlevande invånare. Bland de gröna växter som kan bidra med både skönhet och stabilitet i ditt akvarium finner vi den populära Cryptocoryne wendtii 'Green'.

Passar för små akvarier

Cryptocoryne wendtii 'Green', ofta kallad bara "Crypto Green", är en förtjusande grön planta som trivs ypperligt även i det mindre hemmet under vattnet. Dess kompakta storlek gör att den lätt ryms även där utrymmet är begränsat, vilket ger nybörjare såväl som erfarna entusiaster möjligheten att njuta av dess frodighet.

Anpassningsbar till olika vattenförhållanden

Denna variant av cryptocoryne har en imponerande anpassningsförmåga och växer bra även i hårt vatten. Det innebär att du inte behöver oroa dig om ditt kranvatten lutar åt det hårdare hållet, Crypto Green kommer fortfarande att blomstra och ge liv åt din undervattensmiljö.

Lättillgänglig och ljuskrävning

En annan fantastisk egenskap hos Crypto Green är dess tålighet mot varierade ljusförhållanden. Den kräver inte intensiv belysning för att upprätthålla sin hälsa och färg, vilket gör den till ett praktiskt val för platser där naturligt ljus kan vara begränsat.

Utforska fördelarna med Cryptocoryne wendtii 'Green' hos ZOO.se

Vi på ZOO.se erbjuder Cryptocoryne wendtii 'Green', en sort speciellt framtagen för att vara extra robust och attraktiv i ditt akvarium. Denna sort står sig väl över tid och blir ett beständigt inslag bland andra växter eller inredningselement.

Genom sina flexibla odlingskrav fungerar Crypto Green passar bra som startväxt men passar lika bra hos den erfarne akvariemiljökonstnären. Med rätt vård kommer den bli mer än bara en del av inredningen – den blir hjärtpunkten i ditt undervattensekosystem.

380 produkt
77
Pallfrakt

Juwel Akvarium Primo

1 989 kr

Visar 36 av 380 produkter

Vill du också få tips till ditt djur och fina rabatter? Prenumerera på vårt

Nyhetsbrev

Vad är du intresserad av?

Kundservice

+46 8-280740

Pet Pawr Group AB, Linnégatan 89D (ej butik),

115 23 StockholmSweden

kundservice@zoo.se

ZOO.se har några av Europas största djuraffärer och nu med en större veterinärklink och e-handel som levererar hem till dörren i hela Sverige. Vi på ZOO.se håller koll på allt som handlar om djur och djurägare! Med över 30års erfarenhet i branschen så är vi på ZOO.se är stolta över vårt fantastiska team.

2024 © ZOO.se

Välj land:  

Sverige - SEK