4.6 på TrustpilotFri frakt över 599 krSnabba leveranser

Hem / Fakta om husdjur / Akvaristik / Cryptocoryne crispulata var. Balansae

Cryptocoryne crispulata var. Balansae

fakta-om-akvarievaxen-cryptocoryne-crispulata-var-balansae

Cryptocoryne crispulata var. Balansae - En robust skönhet i akvariet

Att inreda sitt akvarium är inte bara en fråga om estetik, det handlar även om att skapa en hälsosam miljö för dina fiskar och andra vattenlevande organismer. En växt som kombinerar dessa två aspekter med bravur är Cryptocoryne crispulata var. Balansae.

Graciös och anpassningsbar

Cryptocoryne crispulata var. Balansae utmärker sig genom sina långa, vågiga blad som kan nå upp till 60 centimeter i längd och ger ett dramatiskt inslag i vilket akvarium som helst. Denna variant av cryptocoryne har också den fördelen att den inte kräver stark belysning för att trivas, vilket gör den till ett praktiskt val även för nybörjare eller de med mindre ljusintensiva setuppar.

Plantering och positionering

När du planterar din Cryptocoryne crispulata var. Balansae är det viktigt att komma ihåg att rötterna inte ska begravas djupt i substratet; detta kan hindra växten från att etablera sig ordentligt och leda till dålig tillväxt eller förlust av plantan. Istället bör man se till så rötternas övre del ligger precis vid substratets yta, där de lätt kan få tag på näringsämnen utan risk för kvävning.

Tålighet möter estetik

Det fantastiska med denna sort är dess motståndskraft, Crypto balanse tål variationer i vattenvärden väl och anses vara en mycket hållbar art bland akvarieväxterna – perfekt både för entusiasten och hobbyakvaristen.

Vi på ZOO.se erbjuder Cryptocoryne Crispulata Var.Balansae som passar utmärkt för dig som söker efter en robust men ändock elegant växtsort till ditt undervattenslandskap. Vår passion sträcker sig under ytan – vi vill ge dig allt du behöver för ett prunkande hem åt dina simmande vänner!

380 produkt
77
Pallfrakt

Juwel Akvarium Primo

1 989 kr

Visar 36 av 380 produkter

Vill du också få tips till ditt djur och fina rabatter? Prenumerera på vårt

Nyhetsbrev

Vad är du intresserad av?

Kundservice

+46 8-280740

Pet Pawr Group AB, Linnégatan 89D (ej butik),

115 23 StockholmSweden

kundservice@zoo.se

ZOO.se har några av Europas största djuraffärer och nu med en större veterinärklink och e-handel som levererar hem till dörren i hela Sverige. Vi på ZOO.se håller koll på allt som handlar om djur och djurägare! Med över 30års erfarenhet i branschen så är vi på ZOO.se är stolta över vårt fantastiska team.

2024 © ZOO.se

Välj land:  

Sverige - SEK