4.6 på TrustpilotFri frakt över 599 krSnabba leveranser

Hem / Fakta om husdjur / Akvaristik / Anubias congensis

Anubias congensis

anubiascongensisanubiasheterophyllaaquariumplantsisolatedonwhitebackground

Introduktion till Anubias congensis

Anubias congensis är en uppskattad växt i akvariehobbyn, känd för sina mörkgröna, spjutformade blad med en vaxartad yta som ger ett distinkt och dekorativt intryck i vattnet. Dess förmåga att anpassa sig till olika miljöer gör den till en favorit bland både nybörjare och erfarna akvarister. Den här tåliga växten trivs väl även under förhållanden där andra arter kan ha svårigheter att frodas.

Skötselråd

Trots sin anpassningsförmåga behöver Anubias congensis rätt skötsel för att utvecklas fullständigt. I ljusstarka miljöer kan den bli övervuxen av alger, så det är rekommenderat att placera den i områden med lägre belysning eller ge den skugga genom andra växter eller dekorationer. Växten tolererar varierande pH-värden och hårdhet på vattnet vilket bidrar ytterligare till dess popularitet.

380 produkt
77
Pallfrakt

Juwel Akvarium Primo

1 989 kr

Visar 36 av 380 produkter

Vill du också få tips till ditt djur och fina rabatter? Prenumerera på vårt

Nyhetsbrev

Vad är du intresserad av?

Kundservice

+46 8-280740

Pet Pawr Group AB, Linnégatan 89D (ej butik),

115 23 StockholmSweden

kundservice@zoo.se

ZOO.se har några av Europas största djuraffärer och nu med en större veterinärklink och e-handel som levererar hem till dörren i hela Sverige. Vi på ZOO.se håller koll på allt som handlar om djur och djurägare! Med över 30års erfarenhet i branschen så är vi på ZOO.se är stolta över vårt fantastiska team.

2024 © ZOO.se

Välj land:  

Sverige - SEK