Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Yeowww! Kattleksak Kattmyntafyllning - Sardin

Yeowww! Catnip Stinkies - Cat Toy

Världens bästa kattleksak i miniformat. Catnip Stinkies är en lyxig kattmynta-fisk från Yeowww! Finns även som 3 pack i en söt sardinburk Catnip Stinkies Sardines. Yeowww är kända för sina fina & tåliga leksaker fyllda med den finaste ekologiska kattmyntan! Läs mer
49 kr Rek.pris 55 kr
49 kr

Yeowww! Catnip Stinkies - proppfulla kattmyntafiskar.

Yeowww! är världskända för att tillverka några av de absolut bästa kattmyntaleksakerna du kan få tag på, här i form av en slitstark liten fisk fylld av ekologisk kattmynta som kommer göra din katt galen. Finns även tillgänglig som trepack packade i en sardinbox.

Catnip Stinkies är tillverkad av slitstarkt denimtyg och fylld med den finaste kattmyntan. Ge katten en fisk och du behöver inte vänta länge på reaktionen som ofta är väldigt stark.
Det är svårt att säga hur din katt kommer reagera på kattmyntan, den kan börja rulla och springa runt och gnida sitt ansikte mot kattmyntan och göra alla möjliga sorters tokigheter. Ha alltid din katt under uppsikt när den leker med kattmynta. Doften från kattmynta är så pass stark att det inte behövs särskilt mycket för att trigga katten.

Kattmynta är en 100% naturlig ört som triggar igång kattens lekfulla sidor, utan att vara skadlig för den. Kattmynta som torkats är packad med doft som släpps ut när kattmyntan smulas sönder och kläms, vilket framkallar en harmlös lekfull reaktion hos de flesta katter.
Yeowww!s kattmynta är extra stark, ekologiskt odlad och själva leksakerna är tillverkade för hand i USA. Catnip Stinkies är fylld med mjuk stoppning och kattmynta för många stunder av galen lek.

Reagerar din katt inte på kattmyntan? Om det är en kattunge så kan det vara så att den inte är mogen för kattmynta än. Normalt sett brukar katter börja uppskatta kattmynta först när de når 6-8 månaders ålder. Tänk också på att alla katter inte heller reagerar på kattmynta.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här