Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Yeowww! Kattleksak Kattmyntafyllning - Banan

Yeowww! Catnip Banana - Cat Toy

Kattbanan fylld med kattmynta - För katter som älskar att apa sig! Världens bästa kattmyntaleksaker på marknaden! Yeowww Catnip Banana är fina & tåliga kattleksaker fyllda med den finaste ekologiska kattmyntan! Katternas favoritleksak! De spenderar timmar med att bita och sparka på bananen! Läs mer
99 kr Rek.pris 129 kr
99 kr

Yeowww! Catnip Banana

Banan för katten som älskar att apa sig.

Yeowww! är världskända för att tillverka några av de absolut bästa kattmyntaleksakerna du kan få tag på, här i form av en slitstark banan fylld av ekologisk kattmynta som kommer få din katt att göra apkonster.

Catnip Banana är tillverkad av slitstarkt denimtyg och fylld med den finaste kattmyntan. Ge katten en banan och du behöver inte vänta länge på reaktionen som ofta är väldigt stark.
Det är svårt att säga hur din katt kommer reagera på kattmyntan, den kan börja rulla och springa runt och gnida sitt ansikte mot kattmyntan och göra alla möjliga sorters tokigheter. Ha alltid din katt under uppsikt när den leker med kattmynta. Doften från kattmynta är så pass stark att det inte behövs särskilt mycket för att trigga katten.

Kattmynta är en 100% naturlig ört som triggar igång kattens lekfulla sidor, utan att vara skadlig för den.
Kattmynta som torkats är packad med doft som släpps ut när kattmyntan smulas sönder och kläms, vilket framkallar en harmlös lekfull reaktion hos de flesta katter.
Yeowww!s kattmynta är extra stark, ekologiskt odlad och själva leksakerna är tillverkade för hand i USA. Catnip Banana är fylld med mjuk stoppning och kattmynta för många stunder av galen lek.

Reagerar din katt inte på kattmyntan? Om det är en kattunge så kan det vara så att den inte är mogen för kattmynta än. Normalt sett brukar katter börja uppskatta kattmynta först när de når 6-8 månaders ålder. Tänk också på att alla katter inte heller reagerar på kattmynta.

Längd: 20 cm

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här