Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Vitakraft Refillpåse Kattgräsfrön

Vitakraft Cat-Gras Refill

Refill till groddlådan. Tillsätt bara vatten & Vitakraft Cat-Gras Refill kattgräset börjar växa inom några dagar, snabbväxande! Katter behöver friskt, grönt gräs för matsmältningen. Varje gång som katten tvättar sig får den hårbollar i magen. Läs mer
19 kr 380 kr/kg Rek.pris 21 kr
19 kr

Vitakraft Cat-Gras Refill - Frön till Kattgräs

Vitakrafts Cat-Gras Refill är refillpåsar till Vitakrafts saftiga och snabbväxande kattgräs. Fröna är noga utvalda och vitaminrika. Cat-Gras Refill är ett mycket lättodlat kattgräs som du enkelt sår i en groddlåda eller kruka, förslagsvis byttan som kommer med Cat-Gras. Tillsätt vatten och gräset har inom några dagar vuxit upp och är redo att ätas av!

Kattgräs är en viktig del i en innekatts vardag, eftersom att de inte får tag på gräs annars. Katter må vara köttätare och mår bra av en köttrik diet, men gräs är en essentiell del i dieten eftersom att gräset innehåller viktiga fibrer och folsyra som de inte får från kött. Fibrer bidrar till att hålla matsmältningen i toppform och bidrar till att osmälta hårstrån lättare passerar systemet. Varför inte odla Cat-Gras från Vitakraft i söta krukor och ha i fönstret hemma? Växter brukar göra hemmet lite trevligare och katten din kommer garanterat att älska detta! Förpackningen innehåller ett 20-pack av refillpåsar – räcker länge med andra ord!

Mängd: 50 gram

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här