Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Vitakraft Kattgräs

Vitakraft Cat-Gras

Välsmakande kattgräs i praktisk groddlåda. Tillsätt bara vatten och kattgräset börjar växa inom några dagar, snabbväxande! Katter behöver friskt, grönt gräs för matsmältningen. Varje gång som katten tvättar sig får den hårbollar i magen. Läs mer
29 kr 241,67 kr/kg Rek.pris 40 kr
29 kr

Vitakraft Cat-Gras - Gro ditt eget Kattgräs

Vitakrafts Cat-Gras är noga utvalda, vitaminrika kattgräsfrön. Cat-Gras är ett mycket prisvärt, lättodlat och saftigt kattgräs som du enkelt sår i den lilla behändiga groddlådan. Tillsätt vatten och gräset har inom några dagar vuxit upp och är redo att ätas av!

Kattgräs är en viktig del i en innekatts vardag, eftersom att de inte får tag på gräs annars. Katter må vara köttätare och mår bra av en köttrik diet, men gräs är en essentiell del i dieten eftersom att gräset innehåller viktiga fibrer och folsyra som de inte får från kött. Fibrer bidrar till att hålla matsmältningen i toppform och bidrar till att osmälta hårstrån lättare passerar systemet. Varför inte odla Cat-Gras från Vitakraft i söta krukor och ha i fönstret hemma? Växter brukar göra hemmet lite trevligare och katten din kommer garanterat att älska detta!

Mängd: 120 gram 

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här