Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Brit Animals Kaninfoder Äldre Komplett - Superpremium

Brit Animals Rabbit Senior Complete

Komplett kaninmat för äldre kaniner. Brit Animals Rabbit Senior Complete är ett komplett kaninpellets & superpremium kaninfoder för äldre kaniner (över 4 år). Kaninfoddret har ett högt c-vitamininnehåll, 720 mg/kg som ger ett naturligt skydd mott cellåldrande. Läs mer
Utförsäljning
99 kr 66 kr/kg Rek.pris 189 kr
59 kr 196,67 kr/kg Rek.pris 65 kr

Brit Animals Rabbit Senior Complete - Kaninmat för Älderdjur

Brit Animals Rabbit Senior Complete är ett komplett super premium foder för äldre kaniner (över 4 år).

  • Högt c-vitamininnehåll, 720 mg/kg som ger ett naturligt skydd mott cellåldrande.
  • Det låga proteininnehållet i Brit Animals Rabbit Senior Completeöverbelastar inte organismen och stärker en hälsosam matsmältning i den mindre aktiva perioden.
  • Det ideala förhållandet mellan kacium och fosfor i Brit Animals Rabbit Senior Complete överensstämmer med det naturliga förhållandena i ängshö 1,75:1 och minskar riskerna för urinsten.

Förpackningsstorlek: 1,5 kg, 300 g

Säkert & natruligt för alla gnagare & Små djur.

Brit Animals smådjursmat är ett komplett superpremium foder och innehåller enbart naturliga ingredienser såsom örter, alfaalfa, spannmål, frukt och grönsaker.

Brit animals smådjursmat är helt fritt från vegetabiliska biprodukter, färgämnen och andra tillsatser

En säker utfodring av ditt husdjur är avgörande för en gemensam livslång vänskap, förbättrar deras livskvalitet och livslängd och förstärker ert förhållande, er kärlek och förståelse.

Eftersom de föds upp i en hemmiljö är gnagare och små djur mycket krävande vad det gäller regelbundet och balanserat näringsintag. Ute i naturen är deras diet kontrollerad av deras naturliga instinkter och behov. Som husdjur är de helt beroende av mäskligt omhändertagande.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här