Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

BiaBed Praktisk Kattsäng - Hundbädd

Bia Bed Oval Grå Biabädd

Bia bädd i rund/oval modell i grått. Bia bädd en stilren & praktisk hundbädd eller hundsäng som är lätt att torka av & enkel att rengöra. Ovala Biabädden är mjuk & skön för hunden men har samtidigt mycket slitstarka egenskaper. BiaBed är billigt & Svenskt. BiaBed Oval Grå Biabädd Läs mer
489 kr Rek.pris 499 kr
669 kr Rek.pris 699 kr
489 kr

BiaBed Orginal Grå

Praktisk Stilren Hundsäng Biabädden 

BiaBed Standard Grå Biabädd

Biabädden är den svensktillverkade klassikern som trots sin mångåriga historia är den mest omtyckta hundsängen.

Bibädden är hundsängen som hunden verkligen trivs i. Bäddens kärna av polyeter och de upphöjda kanterna ger hunden ergonomiskt stöd för skön vila och sömn. Polyeterstoppningen är skonsam mot hundens leder och ger ryggen stöd.

De upphöjda kanterna innebär att hunden ligger dragfritt. Hunden vaknar utvilad och fräsch efter att ha sovit på en Biabädd. Ytterhöljet är tillverkat av kraftigt och slitstarkt konstläder som är lätt att göra rent.

Biabädden är det självklara valet för hundägaren som vill ge sin hund det bästa. Inte bara är bädden bekväm och enkel att rengöra, den är även enkel att rulla ihop eller vika för smidig transport. Biabädden finns i flera olika storlekar för att passa just din hund perfekt.


Bia är den enda hundbädden som ger samma goda ergonomiska stöd oavsett hundens storlek. Det innebär att såväl småhundar som de största raserna ligger lika skönt på en Bia.Bia Standard är den klassiska Biabädden, vilken är i stort sett identisk med den första Biabädden som tillverkades 1969. Biabädden är väldigt omtyckt av såväl vanliga hundägare som kennlar och uppfödare. Som valplåda är Bia oslagbar eftersom den är så enkel att göra ren. De mjuka kanterna minimerar också risken för att valpen skadar sig.

Bia Standard finns i följande storlekar:

Bia Nr 0 - 50x50cm ø Rund

Bia Nr 5 - 60x70 cm ø Oval

Färg: Grå 

Vilken storlek passar din hund?


På Bias webb hittar du en enkel storleksguide!

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här