Frysfoder

Fisk - Fryst fiskmat, frysfoder för räkor, fiskar och levande lägre djur i akvarium. Fräscht frysfoder är mycket omtyckt av alla fiskar. Utbudet är också väldigt brett, allt från det allra minsta som plankton till hel fisk.

Fryst foder består ofta av olika insekter och larver frysta antingen i tunna plattor eller i kuber. Det blir också mer och mer populärt med mer kompletta frysta foder som innehåller både vegetabilier och animalier, till exempel räkmix eller oxhjärteblandningar till diskus.

Det är mycket vanligt att fryst foder säljs i så kallade blisterpack, där man trycker ur varje kub separat ur aluminiumfolie. Många fiskar finner det frysta fodret mer smakligt än torrfoder och det är därför ett bra komplement, alternativt helfoder till de petigare arterna. Serien Gamma från TMC har snabbt blivit mycket uppskattad hos både odlare och vanliga akvarister. Utbudet av foder gör att du snabbt kan hitta något som passar dina fiskar. Till skillnad från många andra produkter odlas alla råvaror till Gamma inom EU. Vanligast är annars att råvarorna kommer från Asien.

Vattenhalten i fodret är också väldigt lågt vilket innebär att du slipper betala för en massa onödigt vatten. Det som gör produkten helt unik är att alla produkter steriliseras vilket gör det helt fritt från parasiter och bakterier. Denna skillnaden är helt avgörande då normal frysning inte dödar bakterier eller parasiter utan snarare bevarar dessa. TMC är i dagsläget helt ensamma om denna sterilisering och patenterade lösning vilket gjort att vi valt att jobba nästa helt uteslutande med deras frysfoder. Nu kan du mata dina fiskar med deras favoriter utan att riskera att introducera oönskade parasiter genom frysfodret, som tidigare varit ett problem för många med känsliga fiskar.

TMC har också till skillnad från många andra ett antal frysta foderblandningar som är väl genomtänkta och kan användas till en mängd olika fiskar. Några storsäljare är bland annat Discus diet, Cichlid diet och Marine cuisine. Olika blandningar med Artemia är mycket uppskattat. Här har man valt att berika Artemian med vitlök, spirulina, omega 3 eller aloe vera för fiskens bästa.

Visar 33 produkter på 2 sidor
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida