4.6 på TrustpilotFri frakt över 599 krSnabba leveranser

Hem / ZOO Club Kundklubb

ZOO Club

Medlemsvillkor

Bli medlem i ZOO Club!

Är du en sann djurälskare som älskar att skämma bort dina pälsklädda vänner? Då är ZOO Club skapad för dig! Som medlem i vår exklusiva kundklubb öppnar du upp dörrarna till en rad fantastiska förmåner som låter dig ge det bästa till dina älskade husdjur.

Med ZOO Club får du inte bara tillgång till digitala kvitton för enkel hantering av dina köp, utan även exklusiva medlemsrabatter och personliga erbjudanden som är skräddarsydda för att passa dig och ditt husdjurs behov.

Låt oss tillsammans skapa en ännu bättre värld för våra fyrbenta vänner. Gå med i ZOO Club idag och upplev fördelarna med att vara en del av en community av djurälskare som du!

Registrera dig nu och ta del av en upplevelse som är skräddarsydd för dig och dina husdjur. Välkommen till ZOO Club - där kärleken till djur är vår gemensamma nämnare.

Varmt välkommen till ZOO Club!

Bli medlem HÄR

Vill du också få tips till ditt djur och fina rabatter? Prenumerera på vårt

Nyhetsbrev

Vad är du intresserad av?

Kundservice

+46 8-280740

Pet Pawr Group AB, Linnégatan 89D (ej butik),

115 23 StockholmSweden

kundservice@zoo.se

ZOO.se har några av Europas största djuraffärer och nu med en större veterinärklink och e-handel som levererar hem till dörren i hela Sverige. Vi på ZOO.se håller koll på allt som handlar om djur och djurägare! Med över 30års erfarenhet i branschen så är vi på ZOO.se är stolta över vårt fantastiska team.

2024 © ZOO.se

Välj land:  

Sverige - SEK