Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Virbac Omega 6 & Omega 3 fettsyror >10kg Hund

Virbac Megaderm >10kg

Fodertillskott innehållande essentiella fettsyror & rekommenderas till hund, katt & djur med känslig hud. Virbac Megaderm >10kg innehåller högkoncentrerade Omega 6 & Omega 3 fettsyror i förhållandet 5:1. 28x8ml endosförpackningar för förhindra oxidation. Läs mer
259 kr (9,25 kr/st) Rek.pris 259 kr
489 kr (8,73 kr/st) Rek.pris 499 kr
259 kr

Virbac Megaderm 28x8ml - Omega 6 & Omega 3 fettsyror >10kg Hund

Antal: 28 stycken

Fodertillskott till hundar och katter med känslig hud

Megaderm innehåller högkoncentrerade Omega-6 och Omega-3 fettsyror i förhållandet 5:1, samt vitamin A och E. Hjälper till att stärka hudbarriären och förbättra pälskvalitén. De flesta andra produkter innehåller inte dessa höga halter av de antinflammatoriska fettsyror & inte i korrekt förhållande. Då hundar & katter äter megaderm återställs hudens skyddsbarriär snabbare än med fodertillskott med många andra fettsyror.

Fettsyrorna är förpackade i portionspåsar för att de skall vara lätta att ge & för att de inte skall härskna. De 28 dospåsarna räcker i ca 4- 8 veckor (beroende på djurets vikt). Produkten är perfekt vid alla hudproblem både som förebyggande vid till exempel allergier samt som del i behandling vid hudsjukdom.

Dosering:

1 x 4 ml Megaderm®/dag: För katter och hundar under 10 kg
1 x 8 ml Megaderm® /dag: För hundar över 10 kg

Detta är ett veterinärprodukt som är tänkt att utgöra en del i en behandling och bör därför endast användas på veterinärs direkta inrådan. Så länge ditt djur använder denna produkt rekommenderas att du söker veterinärvård minst var sjätte månad. Om ditt djurs hälsotillstånd försämras under tiden bör du omgående söka veterinärrådgivning.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här