Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Virbac Ögonrengöring Hund & Katt

Virbac Eye Cleanser Ögonrens

Ögonrens är specialframtaget för ögonrengöring hos hund & katt & dess pH är den samma som hundars & katters tårvätska. Virbac Eye Cleanser ögonrens innehåller även blomextrakt med lindrande egenskaper samt salicylsyra & borsyra med rengörande egenskaper. Läs mer
129 kr Rek.pris 149 kr
129 kr

Virbac Eye Cleanser Ögonrens - Ögonrengöring Hund & Katt

Virbac är ögonrengöring för hundar, hästar och katter och kan med fördel brukas före- och efter operation för att minska risken för att infektioner uppstår sekundärt.
Virbac ögonrengöring är även optimalt att använda till katt och hund som lider av rinnande ögon som följd av medfödda fel, eller för att påskynda tillfrisknandet och avlägsna irriterande sekret vid kattsnuva. Ögonrengöringen fungerar även utmärkt för att skölja bort smuts ur ögat. Virbac rengör utan onödigt konserveringsmedel och innehåller naturliga ämnen som bevarar och lugnar ögon och ögonlock. Har ditt djur problem med missfärgad päls som ett resultat av rinnande ögon kan ämnena i denna ögonrengöring lindra de problemen också genom att lösningen rengör pälsen runt om ögat! Lösningens pH (7,4) matchar även ditt djurs tårvätska!
Undvik kontakt med ögon med flaskans munstycke, använd bomullstops. 

Bör användas på inrådan från veterinär.

Mängd: 125 ml

Innehåller: Salicylsyra, borsyra, natriumsalt, hamamelis vatten, kornbloms vatten

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här