Veterinärklinik

Veterinärkliniken i Bromma Blocks

Hos oss blir ni och era djur mottagna med kunskap, engagemang och omtanke. Här erbjuds ni veterinärvård av högsta kvalitet utan poliklinikavgifter.

Med erfarenhet inom både kirurgi och medicin kan vi erbjuda de flesta ingrepp och behandlingar under tryggt överseende. Våra Veterinärer Jon Palmert och Ioannis Kontos tar emot alla typer av sällskapsdjur och finns på plats 5 dagar i veckan med generösa öppettider som även innefattar kvällar.

Kliniken ligger i Zoo.se’ s lokaler i Bromma Blocks.

Varmt välkomna hit!

Öppettider för Zoo.se Veterinärklinik

Tidsbokning sker på vår hemsida via Boka tid eller på telefon 08-280740 mellan kl. 10:00-17:00 måndag till fredag.

Vid eventuella frågor maila vet@zoo.se.

Hitta till Zoo.se veterinärklinik i Bromma

Zoo.se veterinärklinik bedriver kvalificerad djursjukvård och är specialiserad inom området sällskapsdjur.

Det självklara valet 2017 har varit att utveckla och bygga ut butiken med 500 kvm veterinärklinik eftersom efterfrågan på våra tjänster har ökat. Därmed behöver vi förstärka med ytterligare veterinärer till vårt team.

Vi flyttade nyligen in i våra nya lokaler i två plan och kan nu erbjuda ett brett urval av tjänster för våra djurägares behov.

Hos oss blir våra kunder och djur mottagna med kunskap, engagemang och omtanke. Här erbjuds veterinärvård av högsta kvalitet utan poliklinikavgifter.

Med erfarenhet inom både kirurgi, medicin och tandvård kan vi erbjuda de flesta ingrepp och behandlingar under tryggt överseende. Vår ansvarige Leg. veterinär Jon Palmert och Ioannis Kontos tar emot alla typer av sällskapsdjur och finns på plats 5 dagar i veckan med generösa öppettider.

Våra ledord för ett bra bemötande är ödmjukhet, omtanke, kunskap, positiv attityd, god kommunikation och vår självklara kärlek till djuren.