4.6 på TrustpilotFri frakt över 599 krSnabba leveranser

Hem / Veterinära tjänster / Avmaskning av hund

Hund

Avmaskning av hund

Hundar behöver som regel inte avmaskas förutom om de uppvisar något symptom där man kan misstänka mask/parasit. Man kan själv köpa avmaskningstestet “Kolla masken” på apoteket som ett första steg. Avmaskningsmedel finns receptfritt på apoteket.

Avmaskning som krävs inför resa till utlandet görs på kliniken. Avmaskning med intygande i pass. Hunden måste vara chipmärkt.  Tag med hundens pass och egen avmaskningstablett (innehållandes prazikvantel mot rävens dvärgbandmask) om du har det.  Priset gäller exklusive avmaskningstablett. Avmaskningen ska ske högst 120 timmar och senast 24 timmar innan planerad resa.

Kontrollera alltid regler för att resa med hund till det land du planerar att resa till på jordbruksverkets hemsida då det är ditt ansvar att ha koll på vilka regler som gäller för just det landet.

Boka
09_startpagehero_mobile

Vill du också få tips till ditt djur och fina rabatter? Prenumerera på vårt

Nyhetsbrev

Vad är du intresserad av?

Kundservice

+46 8-280740

Pet Pawr Group AB, Linnégatan 89D (ej butik),

115 23 StockholmSweden

kundservice@zoo.se

ZOO.se har några av Europas största djuraffärer och nu med en större veterinärklink och e-handel som levererar hem till dörren i hela Sverige. Vi på ZOO.se håller koll på allt som handlar om djur och djurägare! Med över 30års erfarenhet i branschen så är vi på ZOO.se är stolta över vårt fantastiska team.

2024 © ZOO.se

Välj land:  

Sverige - SEK