4.6 på TrustpilotFri frakt över 599 krSnabba leveranser

Hem / Veterinära tjänster / Allmänt veterinärbesök för katt

Katt

Allmänt veterinärbesök för katt

Du bokar in din katt för en allmän veterinärundersökning om du misstänker att din katt lider av någon form av åkomma eller vill ha en hälsokoll. Tid för undersökningen är 30 minuter. Veterinären kommer att undersöka din katt och noggrant gå igenom kattens problem tillsammans med dig som kattägare. Innan besöket är det bra att skriva ned noteringar om hur åkomman yttrat sig och allmänt om hur katten mått under senaste tiden. Tidigare sjukdomar, mediciner etc. Om din katt lider av flertalet åkommor så kan ni behöva komma på återbesök eller be om ett utökat besök så att längre tid sätts av.

I många fall måste undersökningen kompletteras med tex blodprov. Kostnaden för dessa kompletterande åtgärder ingår ej I den allmänna veterinärundersökningen. Beroende på omfattningen av vad som behöver göras så görs det antingen vid samma besök eller så får ett återbesök bokas in. Det är bra om din katt kommer fastande till besöket utifall att lugnande behöver ges.

Undersökning vid hudproblem eller hältor har en längre undersökningstid och bokas in på de veterinärbesök som är inlagda just för dessa åkommor.

Boka
cat_fly_article-image3-4

Vill du också få tips till ditt djur och fina rabatter? Prenumerera på vårt

Nyhetsbrev

Vad är du intresserad av?

Kundservice

+46 8-280740

Pet Pawr Group AB, Linnégatan 89D (ej butik),

115 23 StockholmSweden

kundservice@zoo.se

ZOO.se har några av Europas största djuraffärer och nu med en större veterinärklink och e-handel som levererar hem till dörren i hela Sverige. Vi på ZOO.se håller koll på allt som handlar om djur och djurägare! Med över 30års erfarenhet i branschen så är vi på ZOO.se är stolta över vårt fantastiska team.

2024 © ZOO.se

Välj land:  

Sverige - SEK