4.5 på TrustpilotFri frakt över 599 krSnabba leveranser

Hem / Veterinära tjänster / Allmänt veterinärbesök för kanin

Kanin

Allmänt veterinärbesök för kanin

Du bokar in din kanin för en allmän veterinärundersökning om du misstänker att din kanin lider av någon form av åkomma eller vill ha en hälsokoll. Tid för undersökningen är 30 minuter. Veterinären kommer att undersöka din kanin och noggrant gå igenom djurets problem tillsammans med dig som kaninägare. Innan besöket är det bra att skriva ned noteringar om hur åkomman yttrat sig och allmänt om hur kaninen mått under senaste tiden. Tidigare sjukdomar, mediciner etc. Om din kanin lider av flertalet åkommor så kan ni behöva komma på återbesök eller be om ett utökat besök så att längre tid sätts av.

I vissa fall måste undersökningen kompletteras med tex blodprov. Kostnaden för dessa kompletterande åtgärder ingår ej i den allmänna veterinärundersökningen. I vissa fall måste din kanin remitteras till veterinär med särskild specialkompetens i kaninsjukdomar.

Boka
bunny3

Vill du också få tips till ditt djur och fina rabatter? Prenumerera på vårt

Nyhetsbrev

Vad är du intresserad av?

Kundservice

+46 8-280740

Pet Pawr Group AB, Linnégatan 89D (ej butik),

115 23 StockholmSweden

kundservice@zoo.se

ZOO.se har några av Europas största djuraffärer och nu med en större veterinärklink och e-handel som levererar hem till dörren i hela Sverige. Vi på ZOO.se håller koll på allt som handlar om djur och djurägare! Med över 30års erfarenhet i branschen så är vi på ZOO.se är stolta över vårt fantastiska team.

2024 © ZOO.se

Välj land:  

Sverige - SEK