Veterinär

Zoo.se  Veterinärklinik är vår mottagning med fokus på djurens bästa. Hos oss blir ni och era djur mottagna med kunskap, engagemang och omsorg. Här erbjuds ni veterinärvård av högsta kvalitet. Med erfarenhet inom både kirurgi och medicin kan vi erbjuda de flesta ingrepp och behandlingar under tryggt överseende. Våra Veterinärer Jon Palmert och Ioannis Kontos tar emot alla typer av sällskapsdjur och finns på plats 5 dagar i veckan med generösa öppettider som även innefattar kvällar. Tidbokning sker via telefon till vår djurvårdare på kliniken eller via bokningskalendern på vår hemsida. Kliniken ligger i  Zoo.ses lokaler i Bromma Blocks. Varmt välkomna hit! Telefontider till kliniken är måndagar - fredagar mellan 10:00 - 17:00 på 08- 28 07 40. Tidsbokning sker även på vår hemsida via  Bokadirekt.se . Mailadressvet@zoo.se

Kom till oss med era problem eller frågor och låt oss hjälpa dig med att hitta bästa möjliga lösningen för bara ert djur. Våra veterinärer hjälper er med små och stora problem och arbetar både polykliniskt och kirurgiskt med smådjur och sällskapsdjur. 

Normalt bokas en konsultationstid på 20 minuter där ditt djur undersöks och där vi sedan kommer överens om lämplig behandling. För rutinåtgärder som besiktning, vaccinationer, ID-märkning, hälsokontroller, kastrering, tandstensborttagning och munsanering m.m. Vi har också näringskunskap och kan hjälpa dig hitta ett foder som passar ditt djur. 

Bokning sker på webben via bokadirekt från vår hemsida. Kontakta oss gärna även vid mer specifika frågor eller med er feedback per mail till  vet@zoo.se .

Öppettider:
Mån-Fre 10: 00-17: 00


Tidsbokning sker på vår hemsida via  Bokadirekt.se

Boka tid på veterinärkliniken

För din bästa väns hälsa!

Boka tid

Veterinärfoder

Katt

Köp här

Veterinärfoder

Hund

Köp här

Apotek & Diagnoser

Katt

Köp här

Apotek & Diagnoser

Hund

Köp här

Välkommen till vår butik i Bromma

Ett brett utbud och kunnig personal.

Hitta till oss

Zoo.se - God hälsa åt dina vänner!

Zoo.se butik online med veterinärklinik i Stockholm!

Från Djurapoteket kan ni få hjälp med allt ifrån hjälp mot dålig andedräkt, torr hud/mjällig päls, leder och rörlighet, rehabilitering, sårförband och fodertillskott, till medel mot ohyra som loppor, löss och fästingar på hundar och katter. Till ditt hemapotek har vi även öronrens, örondroppar och ögondroppar till ditt djur, samt produkter som stärker och stödjer tarmflora vid magproblem och eller kräkningar. Zoo.se butiken i Bromma och ehandelbutiken säljer även feromonprodukter som är till hjälp vid miljöförändringar eller vid transport för hund och katt. Vi har valt ut vad vi anser är marknadens bästa vårdprodukter utvecklade för hundens småsår och lättare sjukdomsbesvär.

Precis som matte och husse kan hunden bli sjuk eller råka ut för en olyckshändelse. Vänj hunden redan som liten valp vid att bli hanterad och samarbetsvillig för vård. Det är viktigt att känna till vad du själv kan göra för din hund. Lär dig hundens normaltillstånd och kroppstemperatur. Rådfråga alltid en veterinär när hundens allmäntillstånd är påverkat. Vid akut tillstånd åk direkt till veterinären. Hundens normaltemperatur ligger mellan 38-39 grader mätt med termometer i ändtarmen. Mät kroppstemperaturen morgon, middag, kväll och genomsnittet av resultaten är normaltemperaturen för just din hund. Det kan vara bra att investera i ett hemapotek till hunden så att du är redo ifall olyckan skulle vara framme.

Vårdande rengöringsprodukter och välgörande fodertillskott som gynnar ditt husdjurs hudens kvalitet och pälsväxt. Klåda orsakad av exempelvis torr hud, kraftig pälsfällning, våteksem eller mjällbildning kan hjälpas av återfuktande och näringsgivande kosttillskott. Återfuktande och stärkande schampo och balsam. Mag-tarmstödjande kompletteringsfoder avsedda för hundar, valpar, katter, kattungar, fåglar, smådjur och gnagare som är sjuka, ovilliga att äta sin vanliga kost eller matvägrande. Fodertillskott mot bland annat förstoppning och lös avföring. Rådfråga din veterinär om utfodringsråd.

Vitamintillskott, mineraler och fettsyror är viktiga för kattens, hundens och smådjurens hälsa och välbefinnande då vitaminerna bidrar till ett gott allmäntillstånd och vacker päls. Vitaminbrist och brist på olika näringsämnen hos katter, hundar och smådjur kan ge besvärande symptom och bristsjukdomar på djuren. Att borsta tänderna regelbundet på hunden eller katten hjälper till att minska bakterier och bekämpa dålig andedräkt. Zoo.se Veterinärklinik utför tandstenssanering med ultraljud.

Populära varumärken på veterinärartiklar

@Zoopunktse på Instagram

Kontakta oss

Vi svarar gärna på dina frågor. Kontakta oss på det sätt som passar dig bäst. Vi har även många tips och råd för dig.