Veterinär

Välkommen till Zoo.se 

Välkommen till en modern klinik placerad inne i en av Europas största djurmarknader. Våra tjänster innefattar både poliklinikarbete i våra fina ljusa mottagningsrum samt kirurgiska ingrepp i vår nya operationsavdelning. Vi erbjuder rutinåtgärder såsom besiktning, vaccinationer, ID-märkning, seniorkoll och mycket mer. Här finns vårt tandrum, dentalröntgen, digitalröntgen och vårt eget laboratorium.

Hos oss träffar du veterinär på halvtimmestid vid veterinärbesök och på vår tandavdelning hjälper veterinär och tandsköterska till med tandvård och tandsanering.

Du bokar enkelt ett besök hos oss online via Provet Cloud (eller använd Boka tid knappen ovan) och läser mer om några av våra tjänster nedan. Observera att en förbetalning av någon av åtgärderna nedan INTE är en bokning och att kostnader kan tillkomma.

Inne hos oss betalar du med kort, swish eller med Klarna appen. Vill du betala med kontanter går även det bra, men då ute i butikens kassa.

 

För frågor, bokning eller rådgivning går det så klart även bra att ringa till oss på våra generösa telefontider. Du kan även kontakta oss via mail: vet@zoo.se.

 

Välkommen att boka tid hos oss på Veterinärkliniken zoo.se Bromma.


Öppettider


Mån- Fre 10:00- 19:00 helgfria vardagar.

Om ett samtal behövs för bokning eller rådfrågning kan ni kontakta oss i receptionen på:

08-28 07 40 - välj veterinärkliniken eller maila oss på vet@zoo.seI de fall vi har svårt att svara, kopplas samtalet över till en annan djurvårdare på kliniken eller butiken som tar emot ert namn/telefonnummer, därefter kontaktar vi er.

Varmt välkomna!

VET bild 4

Veterinär Tjänster

Klicka här

Ett besök hos oss

Klicka här

Tips & Råd

Klicka här

Apotek & Diagnoser

Reptil

Köp här

Apotek & Diagnoser

Fågel

Köp här

Apotek & Diagnoser

Katt

Köp här

Apotek & Diagnoser

Hund

Köp här

Apotek & Diagnoser

Smådjur

Köp här

Veterinärfoder

Katt

Köp här

Veterinärfoder

Hund

Köp här

Populära varumärken på veterinärartiklar

Djuraffärer i Stockholm, Västerås, Umeå, Piteå, Haparanda och Örnsköldsvik

Allt för ditt husdjur!

Hitta till oss

@zoo.se på Instagram

Visar 636 produkter på 20 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida

Kontakta oss

Vi svarar gärna på dina frågor. Kontakta oss på det sätt som passar dig bäst. Vi har även många tips och råd för dig. Telefontid kundservice Vardagar 09:00- 18:00